Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
77
27%
Thioco
213
73%

Liczba głosów: 290

ODPOWIEDZ
  • 4981 / 847 / 0
Ja wyczytałem miedzy wierszami ze liczyl na magie jak za 1 razami .
A to nie wroci nigdy .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 678 / 152 / 0
Cóż. Ja jak zajebałem roztwór antka (tj. 150mg kody) łamiąc moją roczną abstynencję od wszystkiego to się tak naćpałem, że aż duszno mi było. Do tej pory pamiętam z 50% fazy, łącznie z ekstrakcją, a było to lato 2020 roku. Tak mi było dobrze, wręcz wybornie. I się wjebałem kurwa znowu.
  • 39 / / 0
Czasem wraca błogie grzanie, nawet w ciągu. Jak? Kiedy? tu chyba raczej trzeba użyć astrologii a nie biologii normalnie. Te wszystkie wzmaczniacze i inne rytułałyvto bardziej magia niż biologia coś tak czuje.
  • 4 / / 0
Siemanko. Mam do was pytanie, kodeinę biorę już dosyć sporo czasu, dawki z reguły 150mg, czasami 240mg które działają na mnie zadowalająco. Wczoraj wyrwałem od lekarza diphergan 25mg (prometazyna). Moje pytania to:
Ile Mg promatezyny brać do 150mg a ile do 240mg?
Czy prometazyne brać od razu razem z kodeiną czy kilka minut/godzin przed?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)
  • 577 / 79 / 0
@SzybkiStachu Wez se 3 tabletki, na forum mowia ze przed kodeina z pol godziny ale ja czasem spozywalem jednoczesnie
Jestem dość trudny.
  • 678 / 152 / 0
Ja wróciłem do kodeiny w formie płynnej. Powiem Wam, że uczucie jest tak piękne i tak się wczoraj i dzisiaj naćpałem. Chodzę dzisiaj po prostu szczęśliwy.

Jednakże z apetytem na więcej.
  • 40 / 2 / 0
kodeina w formie plynnej nie brzmi smacznie, ale kusi sprobowac. Co polecacie dla zabicia smaku? Czy wy juz sie po prostu przyzwyczailiście do tego smaku?
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 4 / / 0
17 kwietnia 2025DobryWujas pisze:
Ja wróciłem do kodeiny w formie płynnej. Powiem Wam, że uczucie jest tak piękne i tak się wczoraj i dzisiaj naćpałem. Chodzę dzisiaj po prostu szczęśliwy.

Jednakże z apetytem na więcej.
O jakiś konkretny syrop ci chodzi?
  • 678 / 152 / 0
Żaden syrop @SzybkiStachu. Po prostu wrzucam tabletki do butelki wraz z minimalną ilością wody/innego płynu. Ale polecam wody, bo nie zamaskujesz niczym smaku sulfogówna. Shake and bake. Trwa to około 15 minut po czym tabletki się rozpadają. Możesz też przyśpieszyć ten proces miażdżąc tabletki wcześniej na jebany pył po czym rozpuszczając je w szklance z wodą. Metoda ta szybciej uzależnia, bo uderzenie jest mocniejsze.
  • 39 / / 0
Neoazarina też się rozpuszcza. IMO najlepiej klepie mix Neo z Thio. Paka tego i paka tego nie ważne czy duża czy mała. Nie wiem czemu. Pewnie optymalna dawka tymianku jest gdzieś w 15 tabletkach Neo. Chlup w dziub i już. Lepsze od gryzienia, fuj. Choć to u mnie rytualne skrzywienie, że picie miło mi sie kojarzy bo jestem suchym alkusem. Czas skińczyć z podróbami coca coli bo ostatnio zawsze doje butle 1.5l do kody hehe z mojej ulubionej szklanki do chlania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.