Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 334 / 42 / 0
Podwójna wóda, zmieszana z potrujną wódą hehe. A na poważnie, to kurwa, jak przystało na samca alfa xd wale z gwinta, ale jak drink to łycha Sprite/7up/cola cytrynki sporo proporcje oczywix 50 50 i dużo lodu. Kiedyś próbowałem robić jakieś drinki, ale były chujowe. Aż mi się zrobił smaczek teraz na drina kjurwa xd.
  • 77 / 13 / 0
gin z wodą gazowaną i cytryną
mojito
gin z tonikiem
rum z sokiem ananasowym
cynamonowy jack daniela z lodem
  • 14 / 1 / 0
Standardowo ballantiesa z cola i lodem, czasem dodatek cytrynki
  • 167 / 14 / 0
Wóda ze szklanką a tak serio to nazywajcie mnie wieśniakiem ale modzajto
ODPOWIEDZ
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.