Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 290 / 36 / 0
Podwójna wóda, zmieszana z potrujną wódą hehe. A na poważnie, to kurwa, jak przystało na samca alfa xd wale z gwinta, ale jak drink to łycha Sprite/7up/cola cytrynki sporo proporcje oczywix 50 50 i dużo lodu. Kiedyś próbowałem robić jakieś drinki, ale były chujowe. Aż mi się zrobił smaczek teraz na drina kjurwa xd.
  • 69 / 12 / 0
gin z wodą gazowaną i cytryną
mojito
gin z tonikiem
rum z sokiem ananasowym
cynamonowy jack daniela z lodem
  • 14 / / 0
Standardowo ballantiesa z cola i lodem, czasem dodatek cytrynki
  • 152 / 13 / 0
Wóda ze szklanką a tak serio to nazywajcie mnie wieśniakiem ale modzajto
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.