Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 334 / 42 / 0
Podwójna wóda, zmieszana z potrujną wódą hehe. A na poważnie, to kurwa, jak przystało na samca alfa xd wale z gwinta, ale jak drink to łycha Sprite/7up/cola cytrynki sporo proporcje oczywix 50 50 i dużo lodu. Kiedyś próbowałem robić jakieś drinki, ale były chujowe. Aż mi się zrobił smaczek teraz na drina kjurwa xd.
  • 77 / 13 / 0
gin z wodą gazowaną i cytryną
mojito
gin z tonikiem
rum z sokiem ananasowym
cynamonowy jack daniela z lodem
  • 14 / 1 / 0
Standardowo ballantiesa z cola i lodem, czasem dodatek cytrynki
  • 167 / 14 / 0
Wóda ze szklanką a tak serio to nazywajcie mnie wieśniakiem ale modzajto
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.