Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
77
27%
Thioco
212
73%

Liczba głosów: 289

ODPOWIEDZ
  • 456 / 87 / 0
Nie zgadzam się. Przecież napisałem tylko o kolejnym doświadczeniu z kodeiną, więc de facto ja mniej zrobiłem off topa niż wy przypierdalając się do mnie znowu.

Napisałem o mixie fazy z chorobą, że to jest słaby pomysł. Niektórzy mogą o tym nie wiedzieć, ja np. nie wiedziałem, myślałem, że to poprawi stan. Kiedyś przy lżejszym przeziębieniu się sprawdziło. Otworzyłem jedynie dyskusje. Temat dotyczy kody i jest wymiana doświadczeniami na jej temat. Jak piszę co zrobiłem na fazie to gdzie jest tu off top i z jakiej racji niby ma się ktoś za mnie zabrać.

Nie oszukujmy się. Mówcie co chcecie, ale tu się odzywa typowa polska przypadłość policjanta obywatelskiego i przypierdalacza o wszystko. Jesteście w tej chwili jak te babcie na osiedlu co wyglądają przez okno i monitoring do kogo by się tu przyjebać. Taka jest prawda, niczemu innemu to nie służy. Przyznajcie się przed sobą, że to jest jedyne co teraz wami pokierowało, czyli potrzeba, żeby zanegować, skrytykować i przywalić się.

To jest typowe. W tym kraju jest taki mental, że większość osób tylko szuka powodu, żeby się do drugiego człowieka przyjebać, że krzywo zaparkował, stoi na drodze z koszykiem w sklepie, za głośno puszcza muzykę itd.

I nie chodzi tu o to, że trzeba olać zasady i święta krowa może stanąć jak chce. No, ale w większości przypadków to przypierdalającemu się nie chodzi o porządek, tylko o samo przyjebanie się, żeby była afera, żeby tylko wykazać komuś, że coś źle robi i ego zostało zaspokojone.

Taka jest prawda i dobrze o tym wiecie. Róbcie se co chcecie.
  • 658 / 150 / 0
Możliwe, że jesteśmy wszyscy kurwami, a Ty jesteś w porządku.

Możliwe, że nikt z nas nie napisał, że to off top, bo nie był on off topem. Sugeruję przeczytać jeszcze raz.

Możliwe, że swoimi poprzednimi postami wyrobiłeś sobie już tutaj całkiem chujową renomę i długo będziesz ją poprawiać. Ten post o kodeinie nie był zły. Może komuś pomóc. Ja bardziej odnosiłem się do naskoczenia na Poluskę.

@Ptaszyna
  • 283 / 47 / 3
Kurwa. Znowu idę se po ulicy i leży pusta paczka po tjoko. Apeluję o sprzątanie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 32 / 2 / 0
Lekki off top ale co do paczek lekow to mam kolejny obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 290 / 33 / 0
Bez kitu kurwa. Brak poszanowania nie pisanych zasad ćpuńskich oraz brak etyki ćpuńskiej. U mnie raz pod apteka leżała jebana paczka i blistry kurwa 5m dalej był śmietnik. Potem kurwa wyjdzie taka aptekarska(chociaż często mają tylnie drzwi dla personelu(na szczęście)zobaczy i pierdoli reputację wszystkim ćpakom w okolicy masakra aż się wkurwiłem pisząc to xd. Nie wiem czy ktoś jest debilem czy chce pokazać może przy kumplach albo koleżankach z gimbazy jaki to nie jest kurwa kozak ew ćpun na skręcie, ale no japierdole 5m dalej był śmietnik. Potem przez, to pierdolą w tych artykułach, że trzeba wjebav kode na receptę i chuj jak tak się stanie, to przez takie kurwy, chociaż wątpię za duży hajs jest z tego dla oligarchów pierdolonych reptilianinów. Jak złapie takiego nakładem po mordzie a potem se weźmie przeciwbólowo xd
  • 32 / 2 / 0
Jakby co ma kurwa na celu rzucanie paczek pod apteką? Jesteś niedowartościowanym wannabe ćpunkiem atencjuszem, co zjadł pudełko tabletek na kaszel, bo matka nakrzyczała, że jesteś leniwym darmozjadem? W dodatku pewnie za pieniądze rodziców kupiony (nie ze tego nie robie i nie robiłam sama, ale tutaj opisuje przykład przypadku totalnie spedalonego). Nie możesz tego nie wiem. Wyrzucić w domu do smietnika w paczce po ciastkach czy zakopać w smieciach? Nie można tego kurwa spalić w piecu? Nie można sobie na pamiątkę zebrać i zrobić z tego obraz XDD (tak, chodzi o mema "obraz sztuka nowoczesna thiocodin"). Odniosę sie też do psucia reptuacji ćpunków z okolicy. No własnie, kinderwannabećpunki, ogarniecia kurwa. Dzieki takiemu zachowaniu nas ludzi się szanujących wrzucacie do worka pod tytułem "najwieksze smiecie i zakały". Dodatkowo jak widać my dbamy jakkolwiek o porzadek publiczny i ekologię.

PRZEPRASZAM ZA CHAOS WYPOWIEDZI :(
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.

Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?

"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy