Ciekawa zabawka, warta by nawet z ciekawości odhaczyć w CV
Czy ekwiwalent ilosci prochu odpowiada ilosci substancji czynnej w leku ktora wywoluje pożądane efekty ?
Gram za 100 zl .
Jakby takie 250 mg mialo dzialac z pol dnia i na poziomie duzej paczki kody to dla kodeoniarzy bylaby to niezla alternatywa .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
100 zl za gram .
Podzielilem to na 4 dawki .
Czyli 25 za faze .
Z tym ze faza dupy nie urywa . Cos tam sie lsczy do receptora ale taki pusty ten stan .
Nic nie ma w dzialaniu co by mnie urzekło.
Zrenice zweza solidnie.
Probowalem i na pusty zoladek , po jedzeniu i per rectum .
Oralnie sie dlugo wczytuje. Ponad godzine .
Z plusow dzialania to jest dosyc energetyzujące dzialanie , wlasnie z lekkim opioidoeym twistem
Z minisow duza potliwosc.
Pot lał się ciurkiem .
Tak jakby w cieply dzien by na w pelni rozkreconym ssri czy pocić sie jak po MDMA
Za 25 zl to mam 26 tabsow kody tj 390 mg
I zdecydowanie lepiej mnie zrobi ze swoimi minusami.
Nie jest to niestety zaden hit
Ta zwykla Tianeptyna hcl ?)co wystepuje w tabletkach zdecydowanie lepsza .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.