ODPOWIEDZ
  • 210 / 62 / 0
@NahoyCito Fakt, nobla nie dostaniesz - ale masz rację. Tak działają też inne substancje z innymi receptorami - więc i tu kawałek cząsteczki pasuje jak puzel
lol [*]
  • 210 / 62 / 0
Zarzucone 200mg tianeptyny w postaci niepogryzionych tabletek tianesalu na pusty żołądek. Tolerka praktycznie zerową. Grzeje, jak słaba koda. Tak bardzo lekko. Dominuje sedacja, brak wyrzutu histaminy. Następnym razem zarzucę więcej i na pewno się wypowiem.

Ciekawa zabawka, warta by nawet z ciekawości odhaczyć w CV
lol [*]
  • 1964 / 217 / 0
Kiedy brałem kodę,spróbowałem 100mg tianeptyny i nie byłem pewien czy cokolwiek czuję. 100mg kodeiny czułem, lekko, ale nie miałem wątpliwości. Za to po odstawieniu opio jak dostałem tianeptynę, czułem już 1 tabletkę, a 2 tabletki działały bardzo przyjemnie. Normalnie działanie opioidowe. Ale to nic w porównaniu z tym jak się czułem gdy jakieś 4 lata temu zjadłem 4 łyżki maku. To jakiś impuls był, głupota. Normalnie wygrzało mnie, aż przestałem dodawać mak do owsianki wtedy, a wcześniej dawałem codziennie po 1 łyżeczce razem z innymi ziarenkami
  • 4956 / 842 / 0
To jakiegos klepacza miales . 4 lata temu juz bylo licho z makiem
Teraz to w ogole .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 123 / 16 / 0
Jak to jest z zamawianiem Tianeptyny ze strony z suplementami Z… P….. znanej też np z fenibutu? Legalne to czy nie?
  • 46 / 4 / 0
Siarczan legalny do kupna, sól sodowa zarejestrowana tylko jako lek jest i tego już nie dostaniesz bez recepty. Sam polecam jakość ZP.
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
  • 123 / 16 / 0
@ORII A czym sie różni siarczan od soli?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.

Alkohol w Sejmie to patologia, nad którą niektórzy z nas przeszli do porządku dziennego

Nasze oburzenie od lat wzbudza fakt przychodzenia posłów na salę sejmową pod wpływem alkoholu (a także innych środków odurzających). Tego typu ze wszech miar patologiczna sytuacja jest o tyle dziwna, że w oczywisty sposób koliduje nie tylko z ustawą o wychowaniu w trzeźwości, ale także z podstawowymi zasadami przyzwoitości, które jednak często nie dotyczą niektórych posłów, którzy lubią sobie zajrzeć do kieliszka podczas swojej pracy.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.