ODPOWIEDZ
  • 247 / 52 / 0
Tydzień.

teleport do właściwego wątku ps. mała prośba jak piszesz tak kótkie posty, to weź je do chatugpt przeklejaj i zrób prompt o zredagowanie z rozwinięciem, bo ludzie zgłaszają takie posty jako spam mimo iż odpowiedź jest sensowna - /Merx

Ktoś ma wiedzę lub dane w jakim czasie Naltrkson/Nalokson może uwrażliwić receptory ?
Który z tych dwóch środków jest lepszy czy można je mieszać dal lepszego efektu.
Wszystko w granicach najniższych dawek 1-5mg

scalonko - /Merx
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 175 / 30 / 0
12 października 2024ledzeppelin2 pisze:
Mam pare tabs nalkrexu.
Dzieki że przypomnial
Chociaz tydzien przerwy se zrobie bo.ostatnio apteka co 2.dni i nabiera na sile

Tego co wiem , to z 5 dni a najlepiej tydzien przerwy
Ja wziąłem 6 dni po zakonczeniu ciągu pierwszą porcję bo wydawało mi się że już dawno po skręcie, jednak po wzięciu jak zaczęło działać to instant na kibel mnie wrzuciło, całe szczęście nie trwało to długo.

Przeżyłem 6 dni bez niczego które miałem zagospodarowane na skręta, teraz 7 dni brania naltexu i później znowu 7 dni niczego, taki plan zbicia tolerki

teleport do właściwego wątku - /Merx
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 1 / 0
Z tego co wiem jest jakaś metoda mieszania baaaardzo niskich dawek naltreksonu z opiatami by zapobiec powstaniu tolerki i izależnienia fizycznego. Jakiś kolo jadł 4 razy po 200 kody dziennie i odstawił od razu bez problemu. Nie pamiętam na jakim forum to było niestety. Bluelight może? Naltrekson w tak niskiej dawce działa chyba przez antagonizm TLR4. coś tam coś tam izomer lewoskrętny czy prawoskrętny naltreksonu ruszaja TLR4 a nie receptory opio...

teleport do właściwego wątku - /Merx
  • 0 / / 0
Siemka odkopuję wątek bo właśnie wykupiłem opakowanie naltexu 50mg.
Rozumiem, że skoro jest odwrotnym agonistą receptorów opioidowych to potrafi zbić tolerkę? 2 blistry oxy80 czy ćwiara helu nie robią na mnie wrażenia i zastanawiam się ile czasu brać ten naltrekson żeby się wyzerować.
I jakie dawki tego LDN żeby zapobiec powstawaniu tolerancji? Obawiam się, że mam już do czynienia z tachyfilaksją i nie chcę wrócić do jedzenia całych blistrów oxy po 2 miesiącach abstynencji.
  • 2806 / 362 / 0
Mi w PLB przepisali naltrexon jako lek robiony w celu LDN i lekarz mówił ze z tym jest tak ze nie na każdego to działa a u niektórych bylo tak że dana dawka opio byla bardziej odczuwalna
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.