ODPOWIEDZ
  • 223 / 46 / 0
Tydzień.

teleport do właściwego wątku ps. mała prośba jak piszesz tak kótkie posty, to weź je do chatugpt przeklejaj i zrób prompt o zredagowanie z rozwinięciem, bo ludzie zgłaszają takie posty jako spam mimo iż odpowiedź jest sensowna - /Merx

Ktoś ma wiedzę lub dane w jakim czasie Naltrkson/Nalokson może uwrażliwić receptory ?
Który z tych dwóch środków jest lepszy czy można je mieszać dal lepszego efektu.
Wszystko w granicach najniższych dawek 1-5mg

scalonko - /Merx
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 175 / 30 / 0
12 października 2024ledzeppelin2 pisze:
Mam pare tabs nalkrexu.
Dzieki że przypomnial
Chociaz tydzien przerwy se zrobie bo.ostatnio apteka co 2.dni i nabiera na sile

Tego co wiem , to z 5 dni a najlepiej tydzien przerwy
Ja wziąłem 6 dni po zakonczeniu ciągu pierwszą porcję bo wydawało mi się że już dawno po skręcie, jednak po wzięciu jak zaczęło działać to instant na kibel mnie wrzuciło, całe szczęście nie trwało to długo.

Przeżyłem 6 dni bez niczego które miałem zagospodarowane na skręta, teraz 7 dni brania naltexu i później znowu 7 dni niczego, taki plan zbicia tolerki

teleport do właściwego wątku - /Merx
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Z tego co wiem jest jakaś metoda mieszania baaaardzo niskich dawek naltreksonu z opiatami by zapobiec powstaniu tolerki i izależnienia fizycznego. Jakiś kolo jadł 4 razy po 200 kody dziennie i odstawił od razu bez problemu. Nie pamiętam na jakim forum to było niestety. Bluelight może? Naltrekson w tak niskiej dawce działa chyba przez antagonizm TLR4. coś tam coś tam izomer lewoskrętny czy prawoskrętny naltreksonu ruszaja TLR4 a nie receptory opio...

teleport do właściwego wątku - /Merx
  • 1 / / 0
Siemka odkopuję wątek bo właśnie wykupiłem opakowanie naltexu 50mg.
Rozumiem, że skoro jest odwrotnym agonistą receptorów opioidowych to potrafi zbić tolerkę? 2 blistry oxy80 czy ćwiara helu nie robią na mnie wrażenia i zastanawiam się ile czasu brać ten naltrekson żeby się wyzerować.
I jakie dawki tego LDN żeby zapobiec powstawaniu tolerancji? Obawiam się, że mam już do czynienia z tachyfilaksją i nie chcę wrócić do jedzenia całych blistrów oxy po 2 miesiącach abstynencji.
  • 2801 / 360 / 0
Mi w PLB przepisali naltrexon jako lek robiony w celu LDN i lekarz mówił ze z tym jest tak ze nie na każdego to działa a u niektórych bylo tak że dana dawka opio byla bardziej odczuwalna
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).