Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3 / / 0
Czy bral ktos kodeine + propranolol? Czy mozna brac kodeine podczas kuracji propranololem?
  • 1764 / 593 / 0
Spoko, każda strona tego wątku trzyma ten sam poziom xD w ogóle zajebisty nick, ciekawe było jest sulfo bez kody
  • 7 / 1 / 0
Dzięki, sulfo trzeba metabolizować na kozaka, koda to tylko miły dodatek ;)
  • 1704 / 517 / 2
@sulfopochlaniator ciekawe czy będziesz taki kozak jak Ci wrzody na żołądku pier*olną, czego nie życzę. xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1020 / 244 / 0
Dużo daje nie mixowanie kodeiny z niczym. Próbowałem ze dwa razy z piwem jak autor sławnego wątku o zapaleniu trzustki. Jednak faktycznie dwie substancje drażniące na raz w żołądku nie tylko powodują zwiększone drażnienie tych okolic co mam wrażenie, że się potęgują po prostu. Bo odczuwałem już intensywny ból.

kodeina najlepiej solo. Ewentualnie jakieś antyhistaminy.
  • 505 / 101 / 0
No zgadza się. Ja nawet jak zmiksowalem z mocną herbatą i yerbą to czułem się jakby paliły mi się bebechy od środka, a solo nawet nie mam żadnych dolegliwości po thio.

Natomiast ktoś tu pisał, że wskazany jest mały posiłek na 2-3 godzinki przed, żeby nie brać zupełnie na pusty bebech. Niby tu piszą, że trzeba brać na czczo, ale w moim przypadku ja biorę na 1,5-3 h po jakimś posiłku jak żołądek jeszcze jest pełny i nigdy nie zauważyłem, żeby to jakoś osłabiło działanie.

Nie kruszę też tabletek, bo połykane w całości działają normalnie. Zawsze łączę syrop z tabletkami. Kilka rozkruszam w wodzie dla dywersyfikacji efektu, pewnie nic to nie zmienia, ale większość biorę w całości.
  • 24 / 5 / 0
05 kwietnia 2025Carpin pisze:
Czy bral ktos kodeine + propranolol? Czy mozna brac kodeine podczas kuracji propranololem?
Spokojnie możesz połączyć
  • 593 / 82 / 0
Ja np robie tak ze robie podklad albo biore bezposrednio przed jedzeniem, ostatnio jestem na 600mg tramadolu na pusty, ide cos zjesc, np polowe zalozmy dewolaja i przerywam jedzenie wrzucam thio i jem dalej
600mg+240mg aktualna dawka
Jestem dość trudny.
  • 356 / 47 / 0
Trama można brać szybciej, bo dobrze się metabolizuje. kofeinie najlepiej zjeść po śniadanku lekko strawnym 2-3h i jest git. U mnie jak biorę totalnie na pusty, to na fazie chce mi się jeść, ale zbytnio nie mogę xd.
@DobryWujas dla mnie z tranem albo z oxy git, ale jeżeli chodzi ci o stłumienie kody, to tak
zawsze czuje się mocniej benzo albo trama, ale, to lubie jak np. koda podkręca trama luzuje fazę z niego albo przeplata się z oxy za to benzo biorę na koniec fazy bo wytłumia strasznie fazę.
  • 1020 / 244 / 0
No, ale widzisz ja wspominałem raczej o mieszaniu takim bez sensu jak z kawą czy alkoholem.

A benzo to już właściwie nie używam.

Z ciekawości sobie spróbujè mixa kody z tramcem jeszcze kiedyś, bo to może być spoko połączenie.

@Ukurwiony420
Zablokowany
Artykuły
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.