Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 279 / 33 / 0
@Up może spróbuj jakieś tram+paracetamol ja wole takie niż retardy.
  • 565 / 76 / 0
Bralem nawet dozylnie jestrem zawiedzkony, dzks 300mg iv /-390 kody j 3 klony do tego psre buchow z dzajfy %-D no mocno, noddujje ale przerobilem pake i pierwszy raz tak kleplp
Jestem dość trudny.
  • 5 / / 0
Cześć, czy tygodniowy/półtoratygodniowy ciąg na tramadolu w dawkach 300-500mg dziennie może skończyć się dużym fizycznym skrętem? Ostatni raz z opio styczność miałem w listopadzie/grudniu, jakieś 50g kratomu i 3 blistry trampka 200mg na przestrzeni 3 tygodni, skręta brak. Tylko nie wiem jak długo utrzymuje się tolerancja, czy z każdym kolejnym ciągiem mimo kilkumiesięcznej przerwy ryzyko nie wzrasta? Pozdro świry
  • 928 / 264 / 2
@Xaexon fizycznie mało prawdopodobnie, żeby Cię pokarało jakoś specjalnie mocno, w trampku to skręt psychiczny przez jego wpływ na sert. jest kurwa najgorszy.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.

Areszt za ciasteczka z THC i znaczki z LSD

Kryminalni z gdańskiej komendy zatrzymali podczas kontroli 22-latka, który przewoził w samochodzie znaczną ilość różnych narkotyków. Wśród zabezpieczonych nielegalnych substancji znalazły się m.in. kokaina, ecstasy, piktogramy nasączone LSD, elektroniczne papierosy i ciasteczka z zawartością THC.