4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1305 / 478 / 0
Jak znasz substancję i jesteś pewien co do jej działania to przypierdol w chuj porządnie na start, a nie potem jakieś bieda dorzutki. Oczywiście kieruję to tylko do osób co wiedzą co robią. Jak ja brałem 2MMC ze smartshopa w NL to zaczynałem od 100-150 mg na start i potem dorzutki, to uczucie niedojebania, a dorzutki nigdy nie przebiły tego początku. Potem zacząłem wpierdalać 300-400 mg na pierwszą dawkę (rozbite na obie dziurki) i rozpierdol był konkretny, a dorzutki miały sens, bo to przedłużały. I dorzutki też solidne, lepiej poczekać trochę aż się nos zregeneruje i pierdolnąć srogo niż dorzucać co kilka minut mini-kreseczki z której żadnej nie poczujesz.

Oczywiście mowa tu tylko i wyłącznie o sprawdzonym temacie i nigdy przenigdy nie róbcie tak z czymś, co pierwszy raz w ręce dostajecie. Wówczas zawsze ostrożnie, małe ilości, a najlepiej jakimś testem to zbadać.
  • 4941 / 838 / 0
Uwazam ten poradnik za dobry. Sam atosuje te same techniki.
Czasami w terenie jest improwizacja .
Jezi nad sesesem jest armatura to na niej krusze , przez kartke ze wzgledow higienicznych. Kartka , druga strunowka tez jest dobra .
Rzadko poswiecam telefon w tym celu .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol w Sejmie to patologia, nad którą niektórzy z nas przeszli do porządku dziennego

Nasze oburzenie od lat wzbudza fakt przychodzenia posłów na salę sejmową pod wpływem alkoholu (a także innych środków odurzających). Tego typu ze wszech miar patologiczna sytuacja jest o tyle dziwna, że w oczywisty sposób koliduje nie tylko z ustawą o wychowaniu w trzeźwości, ale także z podstawowymi zasadami przyzwoitości, które jednak często nie dotyczą niektórych posłów, którzy lubią sobie zajrzeć do kieliszka podczas swojej pracy.

Areszt za ciasteczka z THC i znaczki z LSD

Kryminalni z gdańskiej komendy zatrzymali podczas kontroli 22-latka, który przewoził w samochodzie znaczną ilość różnych narkotyków. Wśród zabezpieczonych nielegalnych substancji znalazły się m.in. kokaina, ecstasy, piktogramy nasączone LSD, elektroniczne papierosy i ciasteczka z zawartością THC.

GIS ostrzega przed nową niebezpieczną substancją narkotyczną

W 2024 roku odnotowano kilka przypadków zgonów, w których w materiale biologicznym wykryto substancję pod nazwą N-etylonorpentedron (NEP). Przypadki śmierci związane były z użyciem wyłącznie NEP lub w skojarzeniu z innymi substancjami działającymi na ośrodkowy układ nerwowy.