Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 112 / 17 / 0
Ja mam masakryczne lęki, bo brałem benzo 9 lat, teraz 1.5 roku czysty od tego gówna, a to dlatego, że mam puls 135-140 w stanie spoczynku przez nadużywanie fety i alko, to swoje zrobiło, cenię sobie ten lek, bo skutecznie zbija mi puls, a także chociaż odrobinke zmniejsza moje lęki.
Dawka dobowa 120 mg
  • 39 / 3 / 0
Na mnie on w ogóle teraz nie działa. Jak dostałem go na początku to uspokoił serducho, bo czułem silne bicie. Brałem 3 razy dziennie, dwie tabletki po 10mg przez miesiąc.Przestałem brać z dnia na dzień, gdy serce się uspokoiło. Jednak w portfelu zawsze go nosze na czarną godzine.
  • 69 / 6 / 0
Też się dziwiłem że beta bloker od psychiatry i rzeczywiście trafiła miałem lekkie nad ciśnienie ale tutaj bardziej chodziło o somaty, pocenie dłoni i nerwobóle. 10 mg 1 1 1,i naprawdę odrazu po rozpuszczeniu się w ustach czuć falę spokoju przechodząca przez ciało.
  • 15 / 1 / 0
Witam czy Propanol dostane bez problemu u DOktorka?lub jakis przeciwdrgawkowy lek?mam jakies problemy na tle nerwoym i czesto rece mi sie tzresa..a Neurologo jak to na nfz najwczesniej w Sierpniu takze lipa zdeka.
https://hyperreal_upp
  • 554 / 138 / 0
dostaniesz spokojnie, byle z sercem nie było przeciwwskazań i ciśnieniem niskim.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).