ODPOWIEDZ
  • 586 / 81 / 0
takie dopy byly kiera, i mj feta etanol
Jestem dość trudny.
  • 389 / 99 / 4
alkohol, benzodiazepiny, z-drugs, kodeina.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 480 / 72 / 0
mj, alkohol, nikotyna i tak pozostaje do dziś
  • 3455 / 556 / 2
mj amfetamina alkohol kofeina nikotyna. I tak pozostaje do dziś.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
alko, nikotyna, mefa, benzo (nie wiem czy się liczy w sumie XD), MDMA, klefedron, thiocodin (nie wiem czy się wlicza)
  • 2641 / 39 / 0
Dlaczego ma sie nie wliczać, nie rozumiem.
Benzo i kodeina, normalne dragi.

alko, zioło, DXM, mef, większość dostępnych dopalaczy i rckow, benzyna, benzydamina, kodeina, tramal, baklofen, tetrazepam, muchomory, metkatynon,

Gdybym mógł cofnąć czas, nie wziąłbym nigdy nic, tylko po to, żeby poczuć jak sie czuje człowiek, który nigdy nie ćpał.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 5 / 6 / 0
alko, nikotyna, trawa, vapo z olejkiem "THC" (bardzo tani więc na pewno mieszany z syntetycznym kanna), MDMA (w pigułach zmieszanych z ch0j wie czym), ketamina, LSD, grzyby, changa, tramadol, kodeina, mef, jakieś losowe beta ketony, palone tabletki z skopolaniną, dezodorant.

Co zabawne spróbowałem zioła szybciej niż nikotyny, eh te papierosy wolałem je nienawidzić.

Więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie serdecznie żałuję.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2025 przez EmeB182, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 14 / 1 / 0
Chyba wiadomo pewnie jak większość alkohol i nikotyna. Na resztę przyszedł czas później
  • 14 / 7 / 0
nikotyna, kofeina, ketamina, kodeina, kokaina, LSD, LSA, weed(w topkach, płynie żarciu i krysztale) , 2cb, meskalina, propofol(w szpitalku), metylofenidat, alko, DXM, MDMA, 1p-LSD. Po 18stce jedyne co dodałem do listy to grzyby. Wiecej grzechów nie pamiętam lecz za wszystkie żałuję, proszę o pokutę i rozgrzeszenie %-D

Edit:
Aha sory nie widziałem że kolega wyżej zrobił żart z rozgrzeszeniem, nie próbowałem podjebac dowcipu po prostu great minds think alike
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2025 przez Charlie3, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 826 / 198 / 0
Hmm... u mnie to kofeina, nikotyna, alkohol, dekstrometorfan, kodeina, mj, niezidentyfikowane maczany pod nazwami głównie kosior czy mocarz (również ten który zabijał), metylokatynon i chyba feta oraz DHC. Chociaż brałem je tak koło 18stki, ciężko określić.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.