Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 315 / 40 / 0
@Up mam podobnie wypije z 2 razy w miesiącu i kac w chuj przez cały dzień i czuje jak mam jakaś spuchniętą morde. nawet po 3 piwach się źle czuje na drugi dzień a jak chlałem prawie codziennie było git.
  • 1655 / 558 / 0
Też macie tak że jak naodpierdalacie syfu to na moralniaku następnego dnia jak przypominacie sobie te rzeczy albo rozmyślacie o nich to takie fale gorąca przechodzą przez ciało? Zawsze jak mam moralniaka to stan psychiczny błyskawicznie przechodzi w fizyczny, strasznie ciekawe doświadczenie. Pomyślę chwilę o czymś co odjebałem i jak się z powrotem przykleję to taka fala przechodzi przeze mnie i czuć to naprawdę mocno, jakby na chwilę temperatura skoczyła o 20 stopni
  • 5120 / 887 / 0
Jezeli wszystko jest wibracją , a swiat materialny widzimy jedynie poprzez spowalniacz rzeczywistosci jakim jest mozg to jak najbardziej mogles poczuc ciepło przez kumulacje energii
Gdy energia czakry podstawy przepływa swobodnie, czujemy się pewni siebie i zabezpieczeni w naszym życiu
👋🤗🥰
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 315 / 40 / 0
@TymekDymek też tak mam xd może ciśnienie wtedy skacze. jesszcze jak sobie przypominałem co odjebałem to oczy zaciskałem z całej siły jakoś odruchowo. jakbym chciał się zapaść pod ziemie. wiadomo cringe niemiłosierny jeszcze zawsze jak za dużo myślałem o moich alko przygodach to mnie bolała głowa.
  • 1655 / 558 / 0
U mnie właśnie tak że jak naodkurwiam ale już na urwanym filmie (te komiczno-tragiczne historyjki co nieraz na forum czy NG opowiadam) to budzę się bez bólu głowy, nie boli nigdy. Mogę mieć np. kaca po 5 piwach czy 0,7 wódki jak nic nie zrobię i jest rano męczarnia. A mogę wypić np. pół litra i jak film się urwie i zrobię coś głupiego to z rana zero bólu. Miałem tak wiele razy i ani jednego wyjątku od reguły. Fakt też, że budzę się nadal napruty trochę, ale po pierwsze później ból głowy i tak nie nadchodzi, a po drugie, nierzadko po o wiele większych ilościach po takim samym czasie budziłem się już trzeźwy i z bólem głowy.

Także dobra rada wujka Tymka — chcesz uniknąć kaca to naodpierdalaj trzody i zezgonuj, żeby rano tego nie pamiętać.
  • 76 / 13 / 0
Też miewałem te fale gorąca albo jakieś plamy na ryju to ze stresu/wstydu szczególnie przy dziurach w pamięci. Uważam, że takie black outy to sygnał ostateczny mówiący: masz ostatnią szanse na w miarę „rozsądne” picie. Po olaniu tego sygnału zaczyna się autodestrukcja.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.