Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 334 / 42 / 0
@Up mam podobnie wypije z 2 razy w miesiącu i kac w chuj przez cały dzień i czuje jak mam jakaś spuchniętą morde. nawet po 3 piwach się źle czuje na drugi dzień a jak chlałem prawie codziennie było git.
  • 1744 / 574 / 0
Też macie tak że jak naodpierdalacie syfu to na moralniaku następnego dnia jak przypominacie sobie te rzeczy albo rozmyślacie o nich to takie fale gorąca przechodzą przez ciało? Zawsze jak mam moralniaka to stan psychiczny błyskawicznie przechodzi w fizyczny, strasznie ciekawe doświadczenie. Pomyślę chwilę o czymś co odjebałem i jak się z powrotem przykleję to taka fala przechodzi przeze mnie i czuć to naprawdę mocno, jakby na chwilę temperatura skoczyła o 20 stopni
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5180 / 912 / 0
Jezeli wszystko jest wibracją , a swiat materialny widzimy jedynie poprzez spowalniacz rzeczywistosci jakim jest mozg to jak najbardziej mogles poczuc ciepło przez kumulacje energii
Gdy energia czakry podstawy przepływa swobodnie, czujemy się pewni siebie i zabezpieczeni w naszym życiu
👋🤗🥰
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 334 / 42 / 0
@TymekDymek też tak mam xd może ciśnienie wtedy skacze. jesszcze jak sobie przypominałem co odjebałem to oczy zaciskałem z całej siły jakoś odruchowo. jakbym chciał się zapaść pod ziemie. wiadomo cringe niemiłosierny jeszcze zawsze jak za dużo myślałem o moich alko przygodach to mnie bolała głowa.
  • 1744 / 574 / 0
U mnie właśnie tak że jak naodkurwiam ale już na urwanym filmie (te komiczno-tragiczne historyjki co nieraz na forum czy NG opowiadam) to budzę się bez bólu głowy, nie boli nigdy. Mogę mieć np. kaca po 5 piwach czy 0,7 wódki jak nic nie zrobię i jest rano męczarnia. A mogę wypić np. pół litra i jak film się urwie i zrobię coś głupiego to z rana zero bólu. Miałem tak wiele razy i ani jednego wyjątku od reguły. Fakt też, że budzę się nadal napruty trochę, ale po pierwsze później ból głowy i tak nie nadchodzi, a po drugie, nierzadko po o wiele większych ilościach po takim samym czasie budziłem się już trzeźwy i z bólem głowy.

Także dobra rada wujka Tymka — chcesz uniknąć kaca to naodpierdalaj trzody i zezgonuj, żeby rano tego nie pamiętać.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 13 / 0
Też miewałem te fale gorąca albo jakieś plamy na ryju to ze stresu/wstydu szczególnie przy dziurach w pamięci. Uważam, że takie black outy to sygnał ostateczny mówiący: masz ostatnią szanse na w miarę „rozsądne” picie. Po olaniu tego sygnału zaczyna się autodestrukcja.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.