Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 203 / 45 / 0
A nie lepiej naprawić sobie centrum dowodzenia ? bo ja też uważam, że Liquidy są lepsze od klasyków choćby przez brak inhibitorów mao. Ale tu jest pułapka bo papierosy jednorazowa zwierają zbyt duże stężenie nikotyny- ogromne w porównaniu do papierosa- normalnych fajek nie wypalisz 3 pod rząd a to palisz i palisz. To właśnie blokuje receptory Cholinergiczne i zamiast fokusu jest ogłupienie.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 853 / 251 / 2
@PolskiLen ło panie ile w tym prawdy jest, to hipokamp mały hehe mi z sukcesem idzie rzucenie tego syfu obecnie max 5 buchów dziennie, a tydzień - dwa temu jeszcze było 8.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1200 / 456 / 0
Ja skutecznie to gówno rzuciłem przechodząc na saszetki, dziś jakoś leci miesiąc już że lecą dwie saszetki dziennie, a tak to tabaka. Fajka poleci może jedna na tydzień jak ktoś poczęstuje, czasem rzadziej. W sumie już bym odstawił w pełni saszetki gdyby nie to, że na wieczór musi być jedna chociaż do spania. Ale i to było najgorsze w elektrykach, bo się ssało kurwa cały pojemnik do spania i wiecznie mało. Mogłem cały dzień bucha nie wziąć, a przed snem kilka ml wypalić.
  • 203 / 45 / 0
11 marca 2025Merx pisze:
@PolskiLen ło panie ile w tym prawdy jest, to hipokamp mały hehe mi z sukcesem idzie rzucenie tego syfu obecnie max 5 buchów dziennie, a tydzień - dwa temu jeszcze było 8.
Powiedz lepiej czy palenie e-liqidów wpływa na podwyższony poziom kortyzolu albo jest w stanie go podnosić bo to, że normalne fajki go podnoszą jest oczywiste ale tam działają inne mechanizmy o wiele bardziej stresujące. Jak ma się to do czystej nikotyny.

Edyta
zawezwę @Stteetart może odpowie a na na pewno będzie wiedział interesuje mnie to bo odczuwam skutki jakby wysokiego korta. wzmożona akcja serca intensywne pocenie wazokonstrykcja itd
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 126 / 10 / 0
Palę, od ponad dekady, olejkowe papierosy. I nie doznałem uszkodzeń, żadnych powikłań płucnych.
I brzydzę się ludźmi, którzy parę wodną uważają za niewygodną.
Nie chce brzydko ich oceniać, ale w pewnym stopniu nimi gardzę.
Ani, dym z e-fajka nie szkodzi w żadnym stopniu otoczeniu oraz względnie Tobie.
Odrzuciłem papierosy standardowe, bo są najzwyczajniej śmieciowe, szkodliwe.
  • 1864 / 303 / 0
Osobiście nikotynę walę w saszetkach. 2-pety są nie dla mnie bo tracę kontrolę i wapuję non stop jak jakiś crackhead.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.

Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.

Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej

42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.