Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Natomiast trzeba uważać. Czytając ten wątek ciężko mi jest nie złapać się za głowę jak niektórzy kombinują i są nieogarnięci. Zalecam wam testowanie substancji odczynnikami jeżeli bierzecie tego rodzaju leki, ponieważ choć rzeczywista ketamina np. z SSRI czy iMAO nie prowadzi do szczególnie nieprzyjemnych efektów, to pewnego razu dostaniecie jakąś arylkę RC z silnym serotoninowym działaniem i będzie źle.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
19 lutego 2025DzoBajden pisze: Co do różnych sortów - różne rzeczy ci dilec wrzuci do worka. Jakiś czas temu pojechałem do amsterdamu po większą ilość i goście mi przywieźli paczkę. Zajebiście zapakowane, zgrzane, pełna profeska. Mówię wsiadaj do samochodu, kolega będzie kierował, ja sprawdzę. On że nie i że na testa ma w kieszeni.
To rozerwałem pakę, i kryształki do ryja - glutaminian sodu
Wyglada jak super keta, tylko brak mocy i zbytnio umami smakuje hehehhe
A jak już przy kulinariach jesteśmy ktoś chyba pytał wcześniej jak ładnie zmielić igiełki. Podaję przepis:
- sypiemy ketę na talerz
- dajemy kilka kropel wody (jak ktoś jest niezdarny można użyć małej pompki)
- rozbełtujemy tak żeby minimalnie pływało
- dajemy do mikrofali na 1,5-2 minuty doglądając czasami
- voila!
W ten oto sposób uzyskujemy delikatny puszek ketaminy który nie stracił na wartości. A jak ktoś ma smykałkę do garów i jest mistrzem patelni to zamiast mikrofali mozna normalnie użyć kuchenki gazowej.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
07 marca 2025nerdcore pisze: Myślałem, żeby zapuścić sobie jakiś psychodeliczny film, np. Fear and Loathing in Las Vegas albo posłuchać jakiejś muzyki.
Na pierwszy raz to polecam poszukać fraz w stylu ai generated psychedelic ultra space cosmic hallucinations czy coś w tym stylu. No i obowiązkowo dobry sprzęcior grający, żadne głośniczki na blutacza. Faza jak chuj murowana
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.