Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
@oooizneb, ketamina jest klarowniejsza od DXM, działa na pewno krócej. Odkleić się da po przekroczeniu 40-80mg (zadowalająca dawka bywa bardzo różna w zależności od człowieka).
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Dlatego zawsze traktuje czyjeś doświadczenie z przymrużeniem oka.
Można powiedzieć, że dało to iskrę dla mojej politoxykomanii ponieważ chciałem sam wszystkiego doświadczyć. No i się udało, 200 substancji za mną
Pytam bo kupilem pare paskow do testowania, natomist nalezy caly towar rozpiscic w wodzie a nastepnie odparowac co jest troche uciazliwe.
Niby te same igiełki, a jednak kruszą się trochę inaczej, smakują trochę inaczej, paleta barw w CEVach też jest jakaś inna. Ostatnio testowałem sorty od dwóch dilów z mojego miasta i jeden miał taką chamsko wpierdalającą się na ciało, od razu było czuć, że raczej lepiej się położyć. Mocna imersja przewaga żółtego w CEVach. A w nosie zostawiała lepkie bagno (bardzo dziwne). Podobała mi się, ale potem ogarnąłem gdzie indziej i tu trafiłem na perełke. Faza czyściutka, elegancko się kruszyło, pięknie wyglądała. Na początku, po dwóch 100mg pasach na raz, przez chwilę myślałem, że chujnie dostałem, bo w porównaniu z poprzednim sortem prawie nic na ciele nie poczułem. No to dopierdoliłem kolejne 100mg po 15 minutach i hop do wyra. To był K-hole porównywalny z moimi początkami z ketą. Krótko mówiąc wciągnęło mnie fest. Po wstaniu raz wydmuchany nos i cyk mogę oddychać normalnie. Czułem się jak aniołek co z nieba se zleciał.
Kiedyś od vendora z konkurencyjnego forum pobrałem i wysłał coś co tylko przypominało ketamine (dawkowanie, czas dzialania), ale takiej chujni to nigdy na ulicy nie widziałem.
I teraz się zastanawiam. Jak to jest w ogóle możliwe, że te sorty aż tak się mogą różnić. Przecież to dalej ketamina i powinna raczej działać tak samo. Nie znam się na chemii, ale może ktoś jest w stanie to wytłumaczyć.
Minął już miesiąc odkąd nie biorę żadnego dysso. Za trzy dni przyjdzie paczka z ketaminą i zastanawiam się czy minął wystarczający czas żeby poczuć pełnię efektów.
Co do różnych sortów - różne rzeczy ci dilec wrzuci do worka. Jakiś czas temu pojechałem do amsterdamu po większą ilość i goście mi przywieźli paczkę. Zajebiście zapakowane, zgrzane, pełna profeska. Mówię wsiadaj do samochodu, kolega będzie kierował, ja sprawdzę. On że nie i że na testa ma w kieszeni.
To rozerwałem pakę, i kryształki do ryja - glutaminian sodu
Wyglada jak super keta, tylko brak mocy i zbytnio umami smakuje hehehhe
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.