Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1177 / 194 / 0
@ErenKruger wiem że to trochę dziwne, boję się fenta a brałem BF i U47700 waliłem po kablach;) Ale wiesz, to było dawno, wtedy brałem wszystko jak leci, opio się nie bałem bo nonstop leciałem na alfach czy innych hexenach, wtedy nawet bym się nie zastanawiał tylko zapodawał fenta i jeszcze się śmiał że może przeżyję a jak nie to w sumie spoko hehe.
Dużo tutaj wspominam dawne czasy, sentyment pozostał jednak sporo się zmieniło.
Powiem ci że gdyby ktoś dał mi do ręki fenta w bezpiecznej dawce, to pewnie bym strzelił. Bałbym się po prostu mieć go na chacie takie 100 mg bo przy moim podejściu i głupocie bym popłynął za daleko.
  • 438 / 16 / 0
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 1177 / 194 / 0
@SlawomirAnonim masakra, dzięki za linka.
  • 438 / 16 / 0
@zburzony
Akurat to nie jest według mnie jakiś odosobniony przypadek. Pewnie pod większością punktów w kraju jest taki burdel.
Mikołaj Jaska
  • 203 / 58 / 0
Ano, handel mietkiem (i nie tylko, bo i np. klonami) pod punktami pod którymi się kręciłam ja lub znajomi to prawie codzienność. Raz widziałam jak ktoś wypluł do kielonka i oddał innemu - nie byłam na programie, ale nie trzeba tam połykać przy wydającym? Jak on to zrobił? Nie wiem. Ale true story.
W Szczecinie kilka lat temu handel był ale punkt jest w centrum więc chlew tylko w pobliskim parku. Za to pies ze strzykawką - mocne %-D
lol [*]
  • 255 / 42 / 3
O którym parku mówisz?
  • 438 / 16 / 0
Chociaż na Rydygiera w Krakowie nigdy nie widziałem zbiorowiska ćpunów przed szpitalem,a mieszkałem 100 m od niego. Trzeba się kiedyś tam przejechać 😄
Mikołaj Jaska
  • 203 / 58 / 0
@narcovoyage13 Pod punktem metadonowym jest tylko jeden, przy GK, to chyba Andersa. Ostatnio jak byłam to było OK - kilka lat temu, o 7-9 rano, już nie :F
lol [*]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kraków: 9,5 kg heroiny ukryte w podwójnych ściankach

9,5 kilograma heroiny ukrytej w podwójnych ściankach walizki odkryli funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej podczas kontroli 45-letniego obywatela Tanzanii, który przyleciał na lotnisko Kraków Airport.

Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.

Zakończył się proces apelacyjny kierowcy oskarżonego o duży przemyt haszyszu

Przed Sądem Apelacyjnym w Białymstoku zakończył się w czwartek (20.02) proces odwoławczy łotewskiego kierowcy, nieprawomocnie skazanego na cztery lata więzienia za przemyt w ciężarówce blisko 68,5 kg haszyszu o szacunkowej wartości ponad 3 mln zł. Wyrok pierwszej instancji zaskarżyły obie strony.