Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Scalono —
Proszę o scalenie
Aha chciałbym dodać że jak odpale papierosa to w kilka sekund mam całe mokre ręce jakbym zjadl kreskę dobrego koksu i czuje że te bóle się wzmacniają, po jaraniu to nawet nie gadam bo jest dramat.
Mam 30 lat. Wpadłem w zaburzenia lękowe / nerwicowe oraz fobie społeczną. Przerobiłem dużą część SSRI i przy niektorych bylo tragedia a w niektorych ciut lepiej. Natomiast zauwazyłem, że moj organizm dość mocno reaguje na tego typu leki (skutki uboczne). W listopadzie 2024 wszedłem na xanax bylo w porządku rozluzniało mięsnie przyjmowałem codziennie w dawce 0.25 do 0.5mg na dobe w skrajnych przypadkach 1mg na dobe. I tak trwało to połowy lutego. Odstawiłem go nagle z dnia na dzień i zaczeły się problemy. Suchość skóry, włosłów, wypadanie włosów - ekstremalny poziom. Do tego suchosc oczu - przekrwione oczy, bolące oczy (mam po korekcji laserowej wzroku ZSO i problemy oczne wprowadzily mnie w stres/nerwice). Doszlo dodatkowo zaburzenie snu nie spie w ogole wieczorem czasem uda mi sie zasnac rano na pare godzin. Ekstremalne rozdraznienie gadanie samemu do siebie, bladosc skory ogolnie wyglądam jak narkoman na ciągu, bole w okolicach zołądka/jelit (mam helicobacter pyroli i powierzchowne zapalenie dwunastnicy i zoladka przeszedlem eradykacje lekiem pylera ale chyba bez efektow). Objawy w ogole nie mijają od polowy lutego sie ciagle utrzymuja. Pytanie ile tak czekać czy to zespol odstawieny? A moze zaostrzenie moich zaburzen? Sam juz nie wiem.Ketrel 25mg, trittico, zolpidem, zoplikon w ogole mnie nie usypia.
Podkreślam, że jeszcze raz ktoś do mnie napisze o kontakt w sprawie klonazepamu to banuje z buta - czytajcie wpierw regulamin forum, bo pisać takie rzeczy do moderatora, to jak rozpędzić się i wjechać prosto w drzewo.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Wiem, że to nieprzyjemne, ale żeby aż tyle zamieszania robić? (Dzięki Merx, uśmiechnąłem się w ten chujowy dzień)
Zaciśnij zęby, bo jesteś blisko celu. Krótko brałeś i niewiele. Taka alpra będzie trzymać maksimum 2 tygodnie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.