Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 2903 / 237 / 0
No to do gardła i do żołądka, chyba że komuś niefortunnie poleci do tchawicy, wtedy jedyną opcją jest odksztuszenie tego. Polecam zobaczyć choćby na wikipedii jak wygląda budowa układu oddechowego a dopiero później się wypowiadać.
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
  • 101 / 30 / 0
17 lutego 2025london5 pisze:
15 lutego 2025Flammeus pisze:
Mi się wydaje że wszystko zażywane nosem może jakoś tam zaszkodzić na płuca/drogi oddechowe. W końcu powietrze którym oddychasz przechodzi przez nos/gardło gdzie masz towar i spływ leci ci w kierunku płuc. Wiadomo że tam dosłownie nie spływa, ale może jakiś wpływ mieć. Chyba nawet w przypadku tabletek metylofenidatu można dostać coś w rodzaju pylicy płuc od wciągania masy tabletkowej.
Nic z prochu co wciągasz do nosa nie dostaje się do płuc !
Od tego jest śluzówka żeby to zatrzymać w nosie.
Nic nie jest napisane o tym że dostaje się do płuc. Napisałem że może mieć wpływ, przez to że przechodzi przez gardło
  • 786 / 230 / 2
@Flammeus chodziłeś do szkoły na biologię? bo raczej podstawy anatomii człowieka omijane były na zajęciach....
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 4861 / 823 / 0
Technicznie jest to nozliwe
Podczas rozmawiania, lapczywego jedzenia otwiera sie jedna z chrzastek krtani nagłosnia ktora otwiera droge do układu pokarnowego . Jak ktos je podczas rozmawiania to pokarm moze trafic do tchawicy .

Jakbys walnąl szczura na pol metra ktory by przelecial przez nozdrza jednoczesnie gadajac to bys sie pewnie zakrztusil
@flamar
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 26 / 2 / 0
Czy koktajl:
12mg bronazepamu
20mg zolpidemu
50mg hydroksyzyna
Fervex (para+Wit c+to coś na ułatwianie spania)
600mg pręgi dosypanie do fervexu więc Bóg raczy wiedzieć ile czasu będzie wchodzić
Mam jeszcze metamizol i ibuprofen ale nie wiem czy jest sens zawalać organizm który i tak dostał po dupie.
Na zjazd po niezlej jakość amph (pobudzenie, mimo benzo ifd) trzyma mnie do teraz, jakieś 7h, choć stymulacja jest już delikatna i nienachlna, to chciałbym w końcu tylko iść spać, dodawać coś do tego koktajlu (wytrzymać i dorzucić pregi? Kolejny zolpidem? Nawadnianie i posiłku już mam odhaczone, teraz to już "tylko" iść w kimono bi wiem że rano będzie całkiem średnio
Dobry ćpun, podobnie jak saper, myli się tylko raz.
  • 5773 / 1175 / 43
Chcesz się otruć ?
Są lepsze sposoby...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 26 / 2 / 0
Ostatecznie tyle wystarczyło, otruć się nie miałem zamiaru tylko iść spać. Kilka ładnych godzin odespane i dziś już bez żadnych uboków po amph. Uspokajacze zwolniły trochę tętno, zolpidem uśpił, także summa summarum koktajl zadziałał
Dobry ćpun, podobnie jak saper, myli się tylko raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant przebrał się za kapibarę. Zatrzymał podejrzanych o handel narkotykami

Peruwiańska policja przeprowadziła nietypową akcję. Policjant działający pod przykryciem wtargnął do mieszkania, w którym miało dochodzić do handlu narkotykami. Z okazji Walentynek funkcjonariusz pojawił się w nietypowym stroju - przebrany za kapibarę.

Znów narkotyki w paczkach. Mężczyzna odebrał przez pomyłkę przesyłkę. Co z adresatem?

W Siedlcach doszło do nietypowego zatrzymania mężczyzny podejrzanego o handel narkotykami. Wszystko zaczęło się od omyłkowo wydanych paczek w punkcie kurierskim, w których znajdowały się środki odurzające.

Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.