Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
31 października 2023sur10za pisze: Wyjebany glutaminian
Chociaż wzrost stężenia neurosteroidow wspomnianych wcześniej: "allopregnanolon, THDOC i ich prekursory, pregnenolon i progesteron, w korze mózgu i hipokampie. Wzrost allopregnanolon (4-5-krotny) i THDOC (3-4-krotny) wywołany przez 300 mg/kg GHB osiągnął szczyt między 30 a 90 minutą i opadł o 180 minut."
Ma działanie neuroprotekcyjne i wysokie benefity dla organizmu.
Zauważyłem, że GBL ma w chuj zdolności regeneracyjne dla organizmu, ciało regeneruje się z 10x szybciej i tyle razy mniej potrzebuje snu.
Its crazy.
28 stycznia 2025wez_sie_ogarnij pisze: Czyszczenie felg jest nadal możliwe tylko trzeba do niemieckiego dyskontu zajrzeć
Jestem na SSRI, pregablinie i trittico na noc
Taka akatyzja .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jest silniejszy w dzialaniu .
Jak obuchem w leb
GHB subtelniejsze
Kocham to jak GBL zmienia podejscie do zycia .
Zaden drag noe naklada mi tak rozowych okularow
GBL jest wybitnym socjalizerem,.empatogenem , euforykiem, p lekowcem i stymulantem w jednym
Czuje sie wybitnie
Nic dziwnego ze ciagk mialem polroczne na tym
4 lata bez tego srodka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jakieś tipy jak pohamować ten wilczy apetyt/głód po gieblu? Jak najem się przed to nie klepie, albo słabo i z dużym opóźnieniem. Zjem mało albo w ogóle to za chwilę łapie taki głód, że o niczym innym nie myślę tylko o tym aby pochłonąć wszystko co mam pod ręka, a jak juz się najem to faza schodzi, a kolejne polewki nie chcą działać na pełnym żołądku i wpadam w takie błędne koło, po zadnej innej substancji tak nie mam, nawet po alko totalnie odcina mi apetyt gdy inni mogą zreć non stop, tak po gieblu wręcz przeciwnie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.