Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
31 października 2023sur10za pisze: Wyjebany glutaminian
Chociaż wzrost stężenia neurosteroidow wspomnianych wcześniej: "allopregnanolon, THDOC i ich prekursory, pregnenolon i progesteron, w korze mózgu i hipokampie. Wzrost allopregnanolon (4-5-krotny) i THDOC (3-4-krotny) wywołany przez 300 mg/kg GHB osiągnął szczyt między 30 a 90 minutą i opadł o 180 minut."
Ma działanie neuroprotekcyjne i wysokie benefity dla organizmu.
Zauważyłem, że GBL ma w chuj zdolności regeneracyjne dla organizmu, ciało regeneruje się z 10x szybciej i tyle razy mniej potrzebuje snu.
Its crazy.
28 stycznia 2025wez_sie_ogarnij pisze: Czyszczenie felg jest nadal możliwe tylko trzeba do niemieckiego dyskontu zajrzeć
Jestem na SSRI, pregablinie i trittico na noc
Taka akatyzja .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jest silniejszy w dzialaniu .
Jak obuchem w leb
GHB subtelniejsze
Kocham to jak GBL zmienia podejscie do zycia .
Zaden drag noe naklada mi tak rozowych okularow
GBL jest wybitnym socjalizerem,.empatogenem , euforykiem, p lekowcem i stymulantem w jednym
Czuje sie wybitnie
Nic dziwnego ze ciagk mialem polroczne na tym
4 lata bez tego srodka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jakieś tipy jak pohamować ten wilczy apetyt/głód po gieblu? Jak najem się przed to nie klepie, albo słabo i z dużym opóźnieniem. Zjem mało albo w ogóle to za chwilę łapie taki głód, że o niczym innym nie myślę tylko o tym aby pochłonąć wszystko co mam pod ręka, a jak juz się najem to faza schodzi, a kolejne polewki nie chcą działać na pełnym żołądku i wpadam w takie błędne koło, po zadnej innej substancji tak nie mam, nawet po alko totalnie odcina mi apetyt gdy inni mogą zreć non stop, tak po gieblu wręcz przeciwnie
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.