Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 587 / 37 / 0
No i kurde weszlem bez zadnych ubokow na 100mg sertraliny.
Zaczynajac od podziabanej 30mg-35mg-45mg-na oko i 50mg-50mg-60mg-75mg-100mg w tydzien bez ani jednego uboka. Teraz tylko czekam az sie zaladuje co nie zmienia faktu ze mialem przy wejsciu alpraxolam, kodeine i pregabaline w malych dawkach.
  • 6 / / 0
30 grudnia 2024spokojnie07 pisze:
1. To nie taki proste o tym rozmawiać
2. Próbowałem kilka razy i padał tekst, że się użalam nad sobą , że nie tylko ja tak mam, „weź się w garść”
3. Po różnych doświadczeniach już nie ufam ludziom bo wiem że mają to w trąbce
4. Suma sumarum zostaje się z tym samemu i tak

Nie chce już drążyć tego tematu tutaj…Mam nadzieję że uszanujesz to…🙂✌️
Ja byłam przekonana ,że nie wyleczę tego stanu lękowego, teraz jestem dwa tygodnie już bez pregabeliny , również mam stwierdzony ptsd , więc nie trać nadziei , u mnie trwało to ponad rok , mam nadzieję ,że utrzyma to się długo , w każdym razie jakby oswojenie tego w sobie musi mieć swój naturalny rytm , tego też Ci życzę :)
  • 24 / / 0
Już od poniedziałku przeszłem z mianseryny 120 mg 30 mg,30 mg,60 mg na triticco cr 200 mg 50 mg,50mg 100 mg w poniedziałem ostatnia dawka mianseryny i pierwsza triticco w wtorek sie czułem lepiej natomiast od środy mam objawy grypodobne leci mi z nosa zawroty głowy i zaburzenia równowagi, i ciekawe jest to, że się czuje spokojnieczjszy i nastrój jak na te objawy tez nie mam taki zły. Czuje się jakbymiał grype ale mierzyłem sobie termometrem i mam 36.5.
  • 3239 / 552 / 0
Na jakiej dawce paroksetyny zniknęły wam osobiście lęki?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 159 / 21 / 0
U mnie w ogóle po paroksetynie nie znikają lęki.
  • 446 / 173 / 0
@pomasujplecki na 40mg, ale po włączeniu jej pierwsze 3 tygodnie to było jeszcze większe nasilenie lęków, a że mój lekarz się nie pierdoli w tańcu, to po tygodniu na 20mg jak usłyszał, że lęki mam jeszcze bardziej nasilone niż przed włączeniem paro, kazał od razu wskoczyć na 40. Jeszcze kolejne 2 tygodnie były kiepskie na 40 mg, a później już bajlando.
  • 2302 / 396 / 0
Było Bajlando a teraz co jest?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 220 / 71 / 2
@pomasujplecki mi na paroksetynie wcale nie znikły, nawet na maksymalnej dawce.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 446 / 173 / 0
13 lutego 2025mietowy3 pisze:
Było Bajlando a teraz co jest?
Nie mam lęków uniemożliwiających/utrudniających mi codzienne funkcjonowanie mimo, że paroksetynę odstawiłam 2 albo 3 lata temu (nie pamiętam już aż tak dokładnie). Nie potrzebuję leków p/lękowych.
  • 2302 / 396 / 0
A wrzucasz coś, skoro siedzisz na tym forum?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.