Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 357 / 0
@nameless no właśnie o to mi chodzi że oni mylą czesto ten błękit
  • 58 / 6 / 0
28 lutego 2024namelesss pisze:
@SilverSky7 tak w ogóle to po co chcesz obniżyć czerwonek krwinki i skąd wiesz, że błękit ma takie też właściwości?
Na zagranicznych forach w swiecie dopingu czesto przewija sie temat ze stosowanie dawek rzedu 50-100mg przez dluzszy okres czasu dochodzi do anemii co dla ludzi na srodkach dopingujacych jest efektem pożądanym(nie wszystkich ofc).
  • 922 / 287 / 5
W związku z pojawiającymi się dyskusjami dotyczącymi źródeł oraz cen pragnę przypomnieć, że takie dyskusje winny być prowadzone w dziale S+.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 23 / / 0
ktoś z was stosuje ostatnio i ma jakieś efekty? nie wiem czy na mnie działa czy to placebo, ale za bardzo chyba tego nie czuje, a stosuje dawki około 25mg 2 razy dziennie, rozpuszczam w filiżance wody i wypijam, ale podobno jest niska przyswajalność jak się to podaje drogą pokarmową, jak to wygląda?
  • 4842 / 813 / 0
.Mel Gibson w jednym z wywiadów opowiada o tym jak 3 jego przyjaciół wyleczyło raka 4 stadium bez chemioterapiiii. Pierdolenie lekarzy i farmaceutów o najnowszych lekach i metodach skoro od 1970 roku nie powstał żaden nowy lek na raka ani nikt nie robił badań w kierunku leczenia raka. A dlaczego? Bo rak to NAJBARDZIEJ DOCHODOWA CHOROBA i po co leczyć ludzi z nowotworem skoro mogą umrzeć (plan depopulacji ludzkości polecam się zapoznać
Podobno obok ivermektinu , nebendazolu ( leki p. Pasozytnicze) ma potencjal w leczeniu raka
https://www.instagram.com/reel/DEsOyBIB ... lxdWNieDMx
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.