11 lutego 2025hanniballecter15 pisze: @gazyfikacja plazmy
Dzięki za radę.
Wobec tego najrozsądniejsze wydaje mi się wzięcie 1 kapsułki (najlepiej rano, na pusty żołądek). Nie mam nic przeciwko mikrodosingowi, ale nie chce się bawić w dzielenie pojedynczej kapsułki bo zbyt mało się na tym znam.
P.S.
Trochę doświadczenia ze stymulantami już mam. Próbowałem także już metylofenidat (zwykły, 2 tabletki,
niestety nie pamiętam gramatury) -wtedy byłem zawiedziony, nawet mnie nie smyrło, więc też nie byłbym taki pewny, że mnie sieknie tak mocno ta 30-ka teraz.
A tak na poważnie, to ja nawet na 3 bym podzielił. Ja pierwszą cr40 musiałem w całości połknąć bo byłem przy pigułach, z resztą taką dawkę magik mi zlecił .
Po 30 minutach czulem sie przez 2 godziny jakbym z koksem przesadził, po czym dopadły mnie lęki do tego stopnia że zmieniłem se kod odblokowania telefonu i go zapomniałem. 3 kolesi co na oddziale razem normalnie gadaliśmy nagle podejrzewałem o spisek ( agenci, itd)
Naprawdę mocna paranoja. Mówię to jako osoba sporadycznie korzystająca z piko. Do pikulcowych paranoi daleko, ale bardzo podobnie.
Później już brałem do gęby, szedlem do kibla i dzieliłem na 4 dawki
Jedyny stymulant, jaki preferuje innnymi gardzę. Działa na mnie podobnie jak MDMA przy pierwszych dawkach zdobytej świeżej paczuszki (rzadko stosuję, okazjonalnie). Mam we krwi pewnie klona więc 40mg wezmę to sie przebije. Fajnie rekreacyjne działanie jest wyborne należy się tylko zaopatrzyć w magnez, witaminy, elektrolity (sraczka, mega-potliwość, odwodnienie, normalnie jak piguła) i pić umiarkownie wody mineralnej (dobrej jakościowo nie żywiec)
EDIT: idę ok 7 już i zarywam nockę. Jako że we krwi klon jeszcze to zjem 40mg skruszonego jak co 10 dorzucę i finito. A te CR to se w dupe wspadźcie apap noc wyżej was wzniesie xD
Co do użytku leczniczego to podkresle jeszcze raz ze nie mam i nie lecze sie na adhd.
1 pigula wydaje się byc kompromisem:).
Co do proby 0 to jedno co pamietam to ze dawka ktora zaaplikowalem powinna mnie wyjebac z butow wg tutejszego faq wiec nie byly to raczej 5-ki a nie poczulem w zasadzie nic.
Obstawiam ze 200 zoloftu mogla miec na to wplyw (tym akurat dalej sie lecze)
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Rano zaspany czlowiek to wystarczy odrobinke pylku snifnać ( mam w posiadaniu racemat )
Świetne do pobudzenia dla kierowcow .
Mozna jesc normalnie . Moze bez super smaku ale nie jest to wciskanie na sile jak na amf czy bk.
Jak sie operuje dawkami mozna zrobic okienko kiedy lek nie dziala i zjesc ze smakiem .
Dawki trzymaja stosunkowo krotko.
Ostatnia wzieta oralnie o 16 zapewnia normalne spanie .
Swietna rzecz.
Taka amf za dlugo dziala . Juz po 1 dniu bez tolerki mialem zarwana noc , odwodnienie bez dostarczenia odpowiedniej ilosci pokarmow . Galy wywalone .
A faza po amf jakas specjalnie rekreacyjnie lepsza nie jest zeby tak cierpiec . Wrecz odpycha ta natarczywosc .
Musze stwierdzić ze ż alkoholem metylo łączy sie wybornie .
Taki kokatylen dla ubogich .
alko znosi tego bezbeka po metylo .
Solo po MPH jestes jak pieprzony robot . Bez spontanicznosci, poczucia humoru , dobrego nastroju , sztywny
Jestem przerażony potencjałem tego miksu .
Można zapewne wypic galon piwa i stać na nogach.
Z ręką na sercu powiem , ze trochę GBL przypomina ta faza.
10 metylo donosowo z racematu plus 2 piwa 6 Procent
scalono /Mx
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
No i fakt, naiwnie myślałem, że moderacja jest troszkę wyżej niż ta banda ćpunów, pewnie dlatego, że są tu cywilizowane działy, gdzie są normalne rozmowy o muzyce, religii, diecie czy nawet można poprosić o pomoc prawną. O dziwo (sam nie wiem dlaczego) opiaty są jednym z bardziej cywilizowanych działów - na drugim biegunie, z kolei, wszystko co związane ze stymulantami. Tym bardziej dziwi mnie, że ktoś zabrania naprawdę niewinnej opinii w tym bagnie o stymulantach, gdzie każdy najmądrzejszy z pełnym przekonaniem (bo jakże by inaczej po paru kreskach) wciska największy kit tylko dlatego, że mu się coś wydaje, a ego podsypane proszkiem każe mu to obwieścić całemu światu.
Przeniesiono —
@ledzeppelin2 i w proszku syntezowana też przecież.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/zrzut_ekranu_z_2024-09-23_11-41-33.png)
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/khat1460x616.jpg)
Warszawa: celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających
Na warszawskim lotnisku Chopina celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających. Ukryta była w dwóch walizkach 21-letniej kobiety.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-445649.jpg)
Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie
Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/hajnowka_narkotyki_1.jpg)
30-latek prowadził internetowy sklep z narkotykami. Wysyłał je odbiorcom przez automaty paczkowe
Funkcjonariusze z Hajnówki, we współpracy z Prokuraturą Rejonową w Hajnówce, zlikwidowali internetowy sklep z narkotykami. Trwające 8 miesięcy śledztwo doprowadziło do zatrzymania dwóch osób i zatrzymania ponad 13 kilogramów substancji odurzających. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych narkotyków wynosi ponad 600 tysięcy złotych. Podejrzanym grozi nawet do 10 lat pozbawienia wolności.