Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 555 / 2
Na pewno zanieczyszczenia. Lepiej kopie i klepie daj spokoj z tym oczyszczaniem.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / / 0
Tak jak ktoś wyżej napisał kolor i zapach to zanieczyszczenia. Brązowo pomaranczowe odcienie biorą się głównie z przekwaszenia podczas przekształcenia wolnej zasady np mefedronu do soli za to odcienie niebieskawe i zielone to mogą być pozostałości po nieprzereagowanej bromopochodnej danego katynonu. Mętnienie białego czystego kamyka to w dużej mierze pochłanianie wilgoci z powietrza bo są higroskopijne a zmiana koloru z białego na żółty to utlenianie przez obecność tlenu. Najlepiej szukać takich co mają albo bardzo słaby zapach albo wcale
Pozdro z fartem bądźcie zdrowi
  • 248 / 83 / 0
Ja zawsze miałam tak, że każdy temat ładnie mnie klepał, oprócz brązu xD I skąd ta różnica? Bo z kim rozmawiałam i czytałam też trochę na forum to każdy mówi, że brąz robi robotę i wolą walić brąz.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 173 / 0
Ja może jestem jakiś wybrakowany, albo gupi, ale wolę białe, tj. kamienie typu glass.
  • 959 / 175 / 0
@nieoszukujsiee bo zanieczyszczenia też coś tam kopia,może dlatego myślą że mocniejsze te kolorowe 😁
  • 3 / 1 / 0
A z takim kolorem ktoś się z was spotkał ? Aż boję się tego próbować.
IMG_20250416_221848235_MFNR.jpg
IMG_20250416_221815224_MFNR.jpg
IMG_20250416_221815224_MFNR.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1 / / 0
@Kornel8823

Kiedyś dostałem bardzo podobnie wyglądające 3cmc, miało bardzo lekki zapach typowo ketonowy,raniło nos w ch*y ale działało :D Szkoda że nie mam zdjęcia ostatnio się spotkałem z różowo-biało-czarnym sortem jakiegoś Ketona, dosłownie czarne plamki na kamieniach i czarna jebitna gruda plasteliny.
  • 252 / 78 / 0
"kot kierownika znow nasral w wentylator" %-D

Placicie to wymagajcie, proste.

Od czego zalezy... hmm.... konretnego ketonu, metody syntezy, uzytych odczynnikow i ich czystosci, starannosci (ewentualnego - nie ma byc czyste, ma sie sprzedac, a przeciez jw, problemu z tym nie ma) doczyszczenia i krystalizacji, zachowania reźimu technologicznego przy syntezie, dlugosci i warunkow przechowywania. Tak bym obstawial jakos. Od tego czy dil myje lapy po zwaleniu konia i czy lubi pseudolansiarskie foteczki rozsypanego towaru na uzywanych banknotach zapewne tez %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.