Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 154 / 43 / 0
@przodownik w świeciu nie kazali Ci jej odstawić?
lol [*]
  • 91 / 20 / 0
Ktoś ma info jak z tymi nerkami w końcu to wygląda w przypadku pregi? Jestem pewien że w jakimś stopniu może na nie mieć niekorzystny wpływ, przez to że nocą gdy się przebudze muszę albo długo stać nim się wyleje albo zrobić to jak kobieta wtedy jest szybciej...
Przedstawienie musi trwać.
  • 80 / 18 / 0
Ja mogę napisać jak to wygląda w moim przypadku ( tak jak wspominalem na poprzedniej stronie, długi staż zażywania dzień w dzień chorych ilości ) bo miałem nie dawno usg. Wszystko jest jak najbardziej w porządku, zero odchyłów, choć też zdarzało mi się, że miałem problemy z odlaniem się. Całe szczęście usg nie wykazało żadnych ubytków.
  • 494 / 99 / 0
dzisiajAngelSentinel pisze:
Ktoś ma info jak z tymi nerkami w końcu to wygląda w przypadku pregi? Jestem pewien że w jakimś stopniu może na nie mieć niekorzystny wpływ, przez to że nocą gdy się przebudze muszę albo długo stać nim się wyleje albo zrobić to jak kobieta wtedy jest szybciej...
Spójrz stary co napisałeś i odpowiedz sobie sam. Czy tak pracują zdrowe nerki? Moim zdaniem nie. Możliwe też że zbyt rzadko się wypróżniasz i uciska to cewkę moczową bądź zwyczajnie masz przerost prostaty. Ale zacznij od zmniejszenia dawek pregi.

Mam teraz to samo, ale ja jak kretyn nawpierdalałem się majki doustnie i nie mogę się wysrać.

Tak to moje zdjęcia 9kg gówno. Ja przeżyłem...
  • 154 / 43 / 0
Pregabalina dostała własny dział! Co to się stanęło?

To przenieście jeszcze to: pregabalina-guide-to-przewodnik-by-miss ... 71507.html
lol [*]
  • 91 / 20 / 0
dzisiajDobryWujas pisze:
dzisiajAngelSentinel pisze:
Spójrz stary co napisałeś i odpowiedz sobie sam. Czy tak pracują zdrowe nerki? Moim zdaniem nie. Możliwe też że zbyt rzadko się wypróżniasz i uciska to cewkę moczową bądź zwyczajnie masz przerost prostaty. Ale zacznij od zmniejszenia dawek pregi.

Mam teraz to samo, ale ja jak kretyn nawpierdalałem się majki doustnie i nie mogę się wysrać.

Tak to moje zdjęcia 9kg gówno. Ja przeżyłem...
Nie mam żadnej z tych dolegliwości, a pręgę znam bardzo dobrze i od dawna, aktualnie jestem od tygodnia na 300mg/D ale już zmniejszyłem wczoraj do jednej porannej dawki 150mg.

Dobrze pamiętam że od zawsze tak miałem na predze, niezależnie od dawek dochodzących nie raz nawet 2g.

Nie czuję żadnego bólu, ani nic innego jedynym problemem jest ten nocny który opisałem, choć za dnia też ciężej się wylac troszku.

Post dodałem bo może były jakieś badania potwierdzajace szkodliwość pregabaliny która chyba niemal każdy magik wypisuje od ręki nie robiąc problemów.

Jednak już kawałek jest na rynku ten lek, jakieś raporty może są choc nie szukałem, liczyłem na pomoc szybka kogoś z naszego forum.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?

TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.

Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.

Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach

Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.