Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
dzisiajAngelSentinel pisze: Ktoś ma info jak z tymi nerkami w końcu to wygląda w przypadku pregi? Jestem pewien że w jakimś stopniu może na nie mieć niekorzystny wpływ, przez to że nocą gdy się przebudze muszę albo długo stać nim się wyleje albo zrobić to jak kobieta wtedy jest szybciej...
Mam teraz to samo, ale ja jak kretyn nawpierdalałem się majki doustnie i nie mogę się wysrać.
Tak to moje zdjęcia 9kg gówno. Ja przeżyłem...
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie
Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.
Kilkanaście tysięcy butelek wina i 270 kilogramów marihuany
Trzy osoby podejrzane o przemyt ponad 270 kilogramów narkotyków ujęli wielkopolscy policjanci - podała we wtorek KWP w Poznaniu. Szacunkowa wartość przejętych narkotyków to 12 mln zł.
Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki
O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.