Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 155 / 45 / 0
Wreszcie spróbowałem nexus flipa i to połączenie to zupełnie inne i pełniejsze doświadczenie niż po samym 2C-B. Najpierw poleciała emka, potem dorzutka i po paru godzinach zjedliśmy po ostatniej pigule, a do tego kreska ketaminy, a po jakichś 30 minutach poszło 2C-B sniffem w dawce myślę, że ok. 20-25 mg. Radyjko weszło szybko, momentalnie zlikwidowało zbicie towarzyszące kończącej się zabawie z MDMA i uraczyło nas pięknymi wizualami oraz niezłą psychodelą. To co widziałem ciężko nawet opisać, a k-hole to było doświadczenie wręcz mistyczne i co ciekawe sporo pamiętałem z pobytów w dziurze. Buszki z bonga fantastycznie podbijały fazę, podobnie jak kreski ketaminy. Ogólnie wrażenia wg mnie lepsze niż po kwasie, ale LSD akurat z MDMA jeszcze nie mieszałem, a tylko z trawą, ketaminą. Z minusów takiego połączenia to z pewnością wyraźny body load (na szczęście można go fajnie skontrować ketaminą), momentami duży nieogar oraz wydaje mi się, że miks dość mocno obciąża układ sercowo-naczyniowy. Uważam też, że człowiek po zażyciu takiego zestawu substancji średnio się nadaje do ludzi, bo wygląda na naćpanego i lepiej sobie posiedzieć w domu albo w jakimś komfortowym miejscu z zaufanymi osobami. Po odespaniu, kolejnego dnia czułem się bardzo dobrze i towarzyszył mi przyjemny afterglow. Na bank będzie powtórka za parę miesięcy.
  • 1450 / 580 / 0
@jokerthc niezly mix ale wszystko ze soba wspolgra w takim zestawieniu . Nastepny raz sugeruje wpierw 2CB a jak sie zacznie ladowac to dopiero wtedy eme .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 466 / 135 / 0
to w sumie nawet nie tyle nexus co flip nexusa z kittyflipem
  • 350 / 48 / 0
W sumie to sie nadaje na dział mixy.. ale ostatnio probowałem mix Mka i jak zaczęło schodzić to 2cb i hmm no coś nie poszło jak trzeba. po prostu czułem jak jedno schodzi i drugie wchodzi. Jaki plus? Na drugi dzien nie czułem sie jakbym został przewałkowany :)

Jakby co 150mg Mki i po ok 2h 10mg 2cb oralnie. Do wąchania 2cb jakoś nie moge sie przekonać.
Cogito ergo sum
  • 155 / 45 / 0
27 stycznia 2025CieplaPoduszka pisze:
@jokerthc niezly mix ale wszystko ze soba wspolgra w takim zestawieniu . Nastepny raz sugeruje wpierw 2CB a jak sie zacznie ladowac to dopiero wtedy eme .
Brzmi ciekawie, ma to na celu zejście się w czasie peaków obu substancji?
27 stycznia 2025omertse pisze:
to w sumie nawet nie tyle nexus co flip nexusa z kittyflipem
W sumie racja.

@D4RKJOY Dosyć szybko zarzuciłeś 2C-B, ale pewnie dłużej się ładowało przez podanie oralne? Próbowałeś wcześniej tych substancji solo (emkę z pewnością tak)?
  • 1 / / 0
Nie wiem dlaczego na psychodelickach muzyka nie cieszy mnie tak jak dawniej
Odbiór dźwięku przy 2cb będzie miał coś z MDMA?
  • 1450 / 580 / 0
@jokerthc tak , 2CB dziala ok 4-6h a ema 3-4 wiec wizualnie bedzie niesamowicie bez tego niepokoju psychodelicznego + euforia

@ Mzxxx tak ale o wiele bardziej subtelnie , nienahalnie w odbiorze
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?

Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".

Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki

O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.

Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont

Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.