Jakby co 150mg Mki i po ok 2h 10mg 2cb oralnie. Do wąchania 2cb jakoś nie moge sie przekonać.
27 stycznia 2025CieplaPoduszka pisze: @jokerthc niezly mix ale wszystko ze soba wspolgra w takim zestawieniu . Nastepny raz sugeruje wpierw 2CB a jak sie zacznie ladowac to dopiero wtedy eme .
27 stycznia 2025omertse pisze: to w sumie nawet nie tyle nexus co flip nexusa z kittyflipem
@D4RKJOY Dosyć szybko zarzuciłeś 2C-B, ale pewnie dłużej się ładowało przez podanie oralne? Próbowałeś wcześniej tych substancji solo (emkę z pewnością tak)?
@ Mzxxx tak ale o wiele bardziej subtelnie , nienahalnie w odbiorze
Edytuje i sprecyzuje może. Po odbiorze sampli od @chem, zależy ile tego będzie, mam zamiar po prostu sprawdzić megadawkę. Najpierw oczywiście zaczynając od mniejszych ilości, raportując działanie stopniowo, tworząc dobrą opinię. Powiedzmy że będzie 3-5 mg, potem 10 mg, potem 15-20 mg, powiedzmy z odstepami 60 min i wszystko w formie insuflacji.
No i tutaj na przykład dokurwić 30-50 mg jeszcze?
Tolerka na serotoninergiki zerowa, stymulantów zero od prawie trzech miesięcy mniej więcej. Nie obawiam się bad tripa, a jak będzie, to też spoko.
Interesują mnie tylko dwie kwestie, po pierwsze toksyczność/kardiozjeba przez komponentę stymulującą czy inne takie uboki oraz po drugie, czy ten stymulujący aspekt na pewno utrzyma mnie w ogarze, tj czy się film nie urwie, że mogę chodzić i robić durne rzeczy. Jak się urwie film ale będę leżał rozjebany wizualami albo nawet zapomnę co przeżyłem, spoko. Interesuje mnie tylko tutaj, czy tak jak po benzo czy alko mogę odkurwiać dziwne rzeczy bez świadomości. Wydaje mi się że nie ma na to szans, ale jak ktoś stosował megadawki niech się proszę wypowie.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
U naszych sąsiadów receptę na medyczną marihuanę wystawi już każdy lekarz rodzinny
Lekarze rodzinni będą mogli przepisywać medyczną marihuanę na przewlekłe bóle od kwietnia. Rzecz dotyczy liberalizacji przepisów w Czechach. Pacjenci będą mogli otrzymać zapas leku na okres do trzech miesięcy w ramach jednej recepty.
Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?
Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".
TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?
TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.