Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Słyszałem o ludziach, ktorzy popadają w uzależnienia i się szybko sami nokautują xD
24 stycznia 2025omertse pisze: O, to to może tłumaczyć dlaczego miałem wrażenie że r-ka jest trochę mocniejsza, do kruszenia S-ki przykładałem mniejszą uwagę bo już na start jest drobniejsza, ja do tej pory po prostu na książkę z twardą okładką sypałem i plastikową kartą kruszyłem, ale no może faktycznie jest jakaś lepsza metoda, więc dołączam się do pytania.
23 stycznia 2025KavonPL pisze: Powinnam chyba lepiej kruszyć te kryształki, bo najlepiej działa ten puch ktory trzeba skrobać bo aż się przykleił. Jakieś life hacki jak dobrze pokruszyć ketamine? Mam sobie kupić moździerz xd? Robie to prymitywnie w jakiejś plastikowej foremce I ugniatam.
Spoko sprawa ale dwie karty I tacka też dają radę.
Podziel się posiłkiem, chamie
I kolejna głupota, trip po amanicie =/= trip po muscymolu, cały grzyb a pojedyncza substancja z niego to duża różnica.
Kolejne głupoty opowiadasz o mocy enancjomerów, a R-ketamina ma totalnie znikome działanie dysocjacyjne/psychodeliczne, działa bardziej antydepresyjnie i trzeba jej wdupić kilka razy więcej, by poczuć chociaż przypominające DXM efekty. Dlatego Ci znowu wyjaśniłem, że nie ma prawa być mocniejsza i nieważne czy to diler czy ktoś inny, wciska Ci bajeczki i sam nie wie co ma. A że spotkałem się już wcześniej u dilerów z tymi bzdurami o ketaminie, to założyłem, że diler. Patrząc po Twoich opisach to Ty masz racemat i esketaminę po prostu, a jakbyś spróbował R, to by się tego nigdy w zyciu pomylić nie dało.
A swoją drogą właśnie kete trzeba mielić na pył. Przyswajalność jest większa i się mniej zmarnuje w postaci spływu. Jedyny minus, że jak za mocno się wciąga to może od razu na gardło polecieć, obrzydlistwo. Wąchać jak kwiatek, a będzie git.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.