Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Słyszałem o ludziach, ktorzy popadają w uzależnienia i się szybko sami nokautują xD
24 stycznia 2025omertse pisze: O, to to może tłumaczyć dlaczego miałem wrażenie że r-ka jest trochę mocniejsza, do kruszenia S-ki przykładałem mniejszą uwagę bo już na start jest drobniejsza, ja do tej pory po prostu na książkę z twardą okładką sypałem i plastikową kartą kruszyłem, ale no może faktycznie jest jakaś lepsza metoda, więc dołączam się do pytania.
23 stycznia 2025KavonPL pisze: Powinnam chyba lepiej kruszyć te kryształki, bo najlepiej działa ten puch ktory trzeba skrobać bo aż się przykleił. Jakieś life hacki jak dobrze pokruszyć ketamine? Mam sobie kupić moździerz xd? Robie to prymitywnie w jakiejś plastikowej foremce I ugniatam.
Spoko sprawa ale dwie karty I tacka też dają radę.
Podziel się posiłkiem, chamie
I kolejna głupota, trip po amanicie =/= trip po muscymolu, cały grzyb a pojedyncza substancja z niego to duża różnica.
Kolejne głupoty opowiadasz o mocy enancjomerów, a R-ketamina ma totalnie znikome działanie dysocjacyjne/psychodeliczne, działa bardziej antydepresyjnie i trzeba jej wdupić kilka razy więcej, by poczuć chociaż przypominające DXM efekty. Dlatego Ci znowu wyjaśniłem, że nie ma prawa być mocniejsza i nieważne czy to diler czy ktoś inny, wciska Ci bajeczki i sam nie wie co ma. A że spotkałem się już wcześniej u dilerów z tymi bzdurami o ketaminie, to założyłem, że diler. Patrząc po Twoich opisach to Ty masz racemat i esketaminę po prostu, a jakbyś spróbował R, to by się tego nigdy w zyciu pomylić nie dało.
A swoją drogą właśnie kete trzeba mielić na pył. Przyswajalność jest większa i się mniej zmarnuje w postaci spływu. Jedyny minus, że jak za mocno się wciąga to może od razu na gardło polecieć, obrzydlistwo. Wąchać jak kwiatek, a będzie git.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.