Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Paweł
Paweł
Paweł
20 stycznia 2025lufa9999 pisze: Dokładnie. Zostało mi ostatnie 75mg i wtedy się zaczęło. Co mam robić? Nie chcę wracać do tego gówna. Szkoda mi tego pół roku odstawiania. Przeczekać? Z leków mam Anafranil, klona, mianserynę, chlorprothixen, hydroksyzynę.
20 stycznia 2025SAIGRY pisze: Musisz wytrzymać to. Ewentualnie jak jest tak tragicznie to dziel proch z kapsułki na pół, ale to mogą być wypełniacze to przydałoby się zdobyć kapsułki 25mg.
20 stycznia 2025lufa9999 pisze: Problem jest taki że jak brałem ostatnie 75mg to już wtedy pojawiły się te objawy. Mimo że jeszcze miałem resztkę pregi we krwi.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.