@drakan9 brałem sporo różnych benzo i żadne nie miało podlotu do alpry, kiedyś ledwie parę mg powodowało euforię i totalne rozluźnienie które do tej pory osiągałem tylko po alkoholu, tylko że to było znacznie lepsze.
Diazepam na mnie w ogóle nie działa a słynnego klona nie czułem wcale dopóki nie zjadłem 10 mg ale szybko mnie odcięło i prawie nic nie pamiętam. Bromazepam, temazepam, lorazepam wszystko lipa dla mnie.
EDIT: dzisiaj w pracy sprawdzałam leki jednego pacjenta wystawione wcześniej i nawet recepty papierowe wystawione wcześniej (np. w 2023 roku) są już widoczne na P1 - co prawda nie widać od razu jaki to lek, bo z automatu wyświetla się brak danych, ale jeśli recepta została zrealizowana to już można sprawdzić co pacjent dostał.
Dj Gorzelańczyk paru osobom nieźle w papierach namieszal. Pisał na podkladke jednostki chorobowe a ludzie by dostac koktajl lekow udawali bardziej chorych niz są i koloryzowali . Teraz mają nasrane w papierach uzaleznienia , dwubiegonowki etc
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Francja: W ciągu roku podwoiło się spożycie kokainy
W ciągu roku spożycie kokainy we Francji prawie się podwoiło - poinformował w środę portal France 24. W 2023 r. po kokainę jednorazowo sięgnęło tam co najmniej 1,1 mln osób, podczas gdy zgodnie z danymi Centrum Monitorowania Narkotyków i Narkomanii (OFDT) rok wcześniej grupa ta liczyła 600 tys. osób.
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"
W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.