A nie jest tak że ciągle chuj wie ile piłem najwięcej piłem jak miałem ok 20 lat no i w sumie teraz dużo.
Dlatego stanowcze nie jakieś winko i chuj.
http://www.ppn.ipin.edu.pl/archiwum/199 ... 998-08.pdf
Jesli obserwujecie u siebie wzrost tolerancji, a widze ze wielu z Was tak wlasnie ma, to juz w ogole pewnik. Nie macie juz kaca, a zwyczajne odstawienie, i wiek jako taki ma tu niewiele do rzeczy, tylko staz picia.
https://vetulani.wordpress.com/2013/09/ ... ologiczne/
Sam jestem alkoholikiem trzeźwiejącym (a może już trzeźwym) od ponad 4 lat. Terapia i ścisłe przestrzeganie jej reguł dużo mi pomogły. Przez te 4 lata 2 razy DOTKNĄŁEM pustej butelki i puszki po piwie. Butelka stała na kuchennym blacie po sobotniej imprezie i poprosiła mnie sprzątaczka o wyrzucenie jej do kosza, drugi przypadek w busie do pracy na moim miejscu leżała puszka po piwie i poleciała do tyłu do jej właścicieli. Po dwóch latach "nie picia" odważyłem się kupić izopropanol do czyszczenia "płytek"... a tera po ponad 4 zaczyna powoli wychodzić do ludzi.
Przejście przez "bezcłówkę" spowodowało 2 dni snów w których chlałem i nie chodziłem do pracy. Po blisko 4 latach. Tag głęboko nałóg siedzi w głowie.
Z kacem to jednak nie wiem jak może tego brakować, chyba trochę masochizm!
Ale to nic fajnego tak naprawdę...
U mnie dwa dni picia - ok, trochę większy kac, ale jak dołożę trzeci, czwarty, piąty i szósty... to mam ochotę wyjść z siebie bądź biec do sklepu po kolejna dawkę żeby chociaż na chwile przestać się tak czuć.
Nie polecam, szczerze.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury
4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.