Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
post w sytuacji kryzysowych - /Mx
teleport do właściwego wątku - /Mx
Nie miksuje się trampka z tak mocnymi stymulantami. Wysokiej ryzyko bardzo wysokiego ciśnienia, czyli serce, zawał, udar.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
07 grudnia 2024Pseudofarmaceuta pisze: T 1/2 escitalopramu to 27-32h (wiki). Możesz odstawić esci na dwa dni, nie powinno się nic dziać. Raz, że poczujesz trampka, dwa że działanie SNRI trampka wynagrodzi ci brak serotoniny na następne 18-24h i nie będziesz odczuwał jej braku (brain zapsy, etc.)
były święta, a jako człowiek pracy byłem mocno zajęty. Ogólnie to takie święta w środku tygodnia ...Dla mnie- samo zło... Do tego wymiana telefonu , a że nie tak dawno zmienialem hasło do hype to sam wiesz...
Udzielasz szkudnej rady ... nie wiesz o typie kompletnie nic. Nie wiesz nic nt. farmakodynamiki. To że half-time esci to X, a innego leku to Y nie odzwierciedla tego jak ten lek w dalszym ciągu oddziaływuje na mózg, na cały organizm.
cyt." Raz, że poczujesz trampka, dwa że działanie SNRI trampka wynagrodzi ci brak serotoniny na następne 18-24h i nie będziesz odczuwał jej braku (brain zapsy, etc.)
Co za głupoty. Tak krótka przerwa to dalej spore ryzyko. Równie dobrze może będąc na wysokości, spaśćż bo zajebał 3x za dużo bo anty dep dalej blokuje. Ja tydzień po odstawieniu paroksetyny zażywanej co dzień 40 mg przez ok rok ( kilka małych przerw) musiałem walnąć 1,5 g coby coś czuć. Poczułem , tylko jakoś tak puźno. Po ok 12 gosz... Do tego nagle dzialanie stało się straszne. Roztrzśęsinie , poty. Może to wkrętka ale też bałem się o odddech.
Ogólnie to jestem z tramadolem od 7 lat. Wszystkie sytuacje groźne odbywały się wtedy, gdy jak debil próbowałem to pogodzić. Serio, aż się włos w nosie jeży mi teraz , mogłem narobić smrodu straszliwego.
No i dopiero po ponad miesiącu od odstawki paro doceniłem w pełni potencjał T. Wcześniej - dawki ponad gram.
Potem- Przez 4 lata 300 per doba zawsze dodawało sił, a T był jak dla mnie, jak pierścień z popularnej trylogii.
Do tego to pitolenie że " SNRI trampka wynagrodzi ci brak serotoniny na następne 18-24h i nie będziesz odczuwał jej braku (brain zapsy, etc.)... nie unosiłem się wcześniej ale teraz muszę - JEBNIJ SIĘ W ŁEB. Że kurwa CO?
Na koniec napomknę że pomagasz taką szkudną poradą w zmarnowaniu całego czasu na terapie antydepami, o prawdopodobnym załamaniu nerwowym. Od siebie dodam , że po każdym takim wyskoku zwała po tramie była gorsza. Napady wqurwienia, płaczliwość... ogólnie dużo krótszy lont do wybuchu. Nieprzewidywalne to było....
Ja nie muszę podawać żadnych źródeł. Jestem rozsądny, mam respekt do leków, do chemii. A przede wszystkim w jakis tam sposób czuję się odpowiedzialny.
Gdybyś Ty był odpowiedzialny i mierzył kompetencje na to co radzisz to byś napisał
ALBO ĆPANIE , ALBO LECZENIE.
Moze ktos mi powie od czego to jest zalezne ze czesto slabo czuje dzialanie tramadolu badz wcale?
@FreshHighAllwaysFly mowisz o tym trampku RC czy zwyklym?
utrudniono poinformowanie kto co gdzie i jak - zakaz handlu na forum dot. również źródeł /Mx
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie
Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.
Miał umrzeć w więzieniu. Trump ułaskawił twórcę rynku w darknecie.
Założyciel czarnego rynku Silk Road, działającej w latach 2011-13 platformy pozwalającej na handel nielegalnymi produktami i usługami w darknecie, został skazany na podwójne dożywocie i czterdzieści lat więzienia bez możliwości warunkowego zwolnienia. Zgodnie z obietnicą Donald Trump ułaskawił go pierwszego dnia rządów.
Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?
Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".