Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Lepiej podgrzewać do momemntu jak spływająca kropla przy rozlewaniu nie będzie sie rozjaśniać z lekko ciemnego brązu. Reszta to potem jest dla masochistów. Żadnej stymulacji tylko uciski w głowie, klatce piersiowej

A co do czyszczenia lufy to ja biorę jak najgorętszą wode i właśnie patyczkami lub czyścikiem z z aliexpress czyszcze z użyciem mydła
Do wapowania polecam sort czerwony jako najlepszy a z pobocznych niebieski mniej i fioletowy na 2 miejscu
  • 3433 / 567 / 1
Rozumiem że o kolorze sortu mówiąc, masz na myśli czyściki?

Powiem ci że ja próbowałem dwa razy jakoś wyczyścić środek to była po pierwszych dwóch porcjach kiedy powiedzmy że podgrzewałem tak małe kilkanaście razy, w sumie możeo 10 takich ostrożnych, pierwszych w ogóle w moim przypadku, żarówkowych buchów.
Mimo że nie było mocno opalonego, tylko
Dwie małe porcje nowy sort.
Powiedzmy że 1,5 - dwie główki od zapałki na porcję.

Do rzeczy – nie zeszło nic.
później już sobie w ogóle podarowałem kropka przekopałem jednak 40 stron tematu i widziałem że ktoś wspominał o wodorotlenku potasu – kret. Podobno wystarczy zostawić na 15 minut rozpuszczonego w żarówce w wodzie. po 15 minutach wszystko schodzi przy dotyku szmatki albo w ogóle się rozpuści. Później oczywiście umyć wodą i płynem. żarówka jak nowa.
{ sam nie próbowałem, tylko przytaczam czyjeś relacje które ktoś z kolei podobno zaobserwował u Czechów hehe)

Tak czy owak: zastanawiam się czy jak skończy się sort można żarówke opalać jak lufkę od trawy,jako żelazna porcja kiedy już nie mamy towaru?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 525 / 110 / 0
Miałem pisać o wodorotlenku sodu, kutasu tez sie nada. Tzn ja nie miałem kreta tylko granulki ze sklepu chemicznego. Na oko rozpuszczałem pewnie z jakąś łyżkę stołową w 100-125ml zimnej wody (NaOH i tak zaraz sprawnie ją podgrzeje) a szklankę również do zimnego garnuszka czy jak to wolą chemicy - łaźni wodnej. Jak nie ma się ruchów jak pierdolony paralityk to można nawet stosować od razu, ale bezwzględnie w rękawiczkach, bo roztwór będzie miał około 50C w dodatku o silnie zasadowym pH.
  • 96 / 20 / 0
@Retrowirus trzeba nawet opalać ale pewnie już to wiesz bo jak skończył się towar to uczyniłeś to %-D

Co do alfy to miałem trochę php jakis czas temu i osobiście to jednak moim faworytem jest NEP, nie ryje tak mocno i jest dużo tańszy.

I w ogóle najlepsza opcja na fazę to sniff tak z 50mg czy to alfa czy nep i jak się załaduje to dopiero vapo też jakieś 50mg w moim przypadku, faza potrafi w takim wypadku trać conajmniej godzinkę i jest satysfakcjonujaca niźli samo vapo gdzie to wygląda tak że palisz cały czas co 5-10min %-D
Przedstawienie musi trwać.
  • 20 / 3 / 0
Witam. Doradzi ktoś jak wapowwc w waporyzatorze (e fajki) i czy to w ogóle możliwe? Jakby rozpuścić towar w olejku? Raczej do zrobienia
  • 1150 / 192 / 0
Da się palić alfę w liquidzie, dawno temu niektórzy vendorzy takie mieli z tego co pamiętam. Sam robiłem ale już nie pamiętam jakie były efekty.
  • 525 / 110 / 0
alfa... Ty suko. Znowu mi się przyśniła. Żyłem w jakimś hmm kurwa w Legnicy? (Jak ktoś jest stamtąd to przepraszam, ale pierwsze skojarzenie). Przychodziłem do dilera i 50zł za wjazd. Dawałem i można było się nabuchać do woli. Po lewej przy wejściu leżały kryształy nawet wielkości pięści. Można by tym pisać, bo struktura niczym kreda. I dostałem taką metalową fajkę, chodziłem i ćpałem tam co chwilę m.in. błagając o grudke, waląc kunia w tym pokoiku do jarania osiągając ostatecznie sen w śnie. Ja pierdole xD
  • 3433 / 567 / 1
O kurwa, i widzę że masz ciekawe wspomnienia związane z alfą, prawie sprzed 10 lat :D
Zapraszamy Cię serdecznie do podzielenia się swoimi przeżyciami. Zaszczyć nas jakimiś obrazami z albumu swoich wspomnień, z twojego ogrodu pamięci!

Prosimy, Dobry Wujku! 😆
@DobryWujas 😁😎
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Polska spółka ma zgodę na import dużej ilości marihuany medycznej

THC Pharma - spółka zależna od Cannabis Poland - otrzymała z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego pięć pozwoleń na zsumowaną ilość 249,99 kg na import do Polski surowca farmaceutycznego jakim jest marihuana medyczna.

Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach

Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.