Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Lepiej się napić kawy niż robić takie bezsensowne mixy.
Jeszcze bym zrozumial może jakieś 5mg diazepamu który by mogl uspokoić i dodać luzu nie niwelując znacznie działania.
Ale 0,5mg flualpry to jest dużo za dużo, flulpra to jest ciężki kaliber nadający się do usypiania jak pierwszy raz wziąłem 1mg na czysto to musiałem iść spać działanie na poziomie minimum 3mg alprazolamu.
0,5mg flualpry to Ci zbije całe działanie tych 30mg bo to średnia dawka.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Możesz jedynie odpowiedzieć w jakim celu @CrystalDaddy chcesz podać flualpre razem z 30mg a-php bo jestem bardzo ciekawy, jedno wyklucza drugie... Btw to 1mg flualpry bez tolerki usypial mnie na początku gdy zbliżała się bezsenna noc i było już koło 2 a ja uznałem że pora przyhamowac z vapo.
Nie jest to gruby kaliber
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.