Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
GBL razem z koksem jest moim ulubionym miksem do seksu..

Co myślicie o aktualnych sortach? Jest to w ogóle gdzieś dostępne jeszcze?
  • 125 / 29 / 0
Ktoś przypomni co pomaga na to kurewskie odkładanie wody w organizmie? Ostatni raz czytałem ten wątek kilka lat temu i nie wiem czy dobrze pamiętam a wyszukiwarka nie dała jednoznacznych rezultatow. Czy była to witamina b6 czy antyhistaminy? Bo jak antyhistaminy to coś na mnie kurwa nie działają.
  • 2 / / 0
Czy tolerancja przez BDO ma wpływ na GBL?
  • 444 / 13 / 0
@Ataturk2001 oczywiście, przecież obie substancje metabolizuja do GHB
  • 50 / 1 / 0
Pamiętam przedawkowanie. Jprld.
Rzygałem na czarno. Chuj wie co to było..cały spocony..no maskara totalna. 4-6h umierania. Katastrofa.
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Co byście wybrali, polewanie większych dawek nG czy standardowe GBL do ketonów/amf ?
  • 110 / 29 / 0
Zawsze warto przerobić do ng
  • 3 / / 0
Mam pytanko.. zacząłem pracę na myjni.. jest tam duży kanister, regularnie uzupełniany z napisem FELGI.. wziąłem kropelkę na język i trochę zaszczypało, utrzymywało się na języku delikatnie jakiś czas.. pytanie moje brzmi, czy to je to?
Zapach jest chemiczny nawet przyjemny..
  • 941 / 294 / 5
@up jeżeli mowa o polsce jest to zapewne jakiś środek do mycie felg. Ale nie jest to GBL.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 3 / / 0
Tak, mowa o Polsce. No to mnie zmartwiłeś.. :/
Jak zatem, o ile nie będzie stało na opakowaniu, obadać czy będzie to GBL?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.