A mnie nie wiem co podkusiło że jak mieliśmy napisać coś z zasadami określonej pisowni, ja napisałem o smoking herbs with some buddhist monks.
02 stycznia 2025DzoBajden pisze: Nie wiem w chuj długie. Mnie na takim wyjeździe pani od angola złapała jak najebany do⁹ pustego basenu chciałem skakać (chyba poza sezonem było). Dostałem karę w srodku nocy i mnie "na nieświadomce" wyruchala w twarz w "kantorku" w nocy.
Fajna dupa była, do tera by mi raj mogła ujeżdżać
Nigdy cię laska nie ruchała, zawsze tylko Ty? No offence ale nudne
Podziel się posiłkiem, chamie
PS też tak miałem że te od angielskiego najlepsze
05 stycznia 2025DzoBajden pisze: Że co proszę? XD
Nigdy cię laska nie ruchała, zawsze tylko Ty? No offence ale nudne
Dwa, że moje dbanie o kondycję fizyczną daje rezultaty, bo po prostu fizycznie nie wobrażam sobie jakby mnie moja pani miała ujażmić:|
Nudy nie odczuwamy. Za to przynajmniej w moim przypadku, póki, co ochota na taką aktywność ostatnio zmalała.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.