Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3037 / 840 / 5
Nie wiem w chuj długie. Mnie na takim wyjeździe pani od angola złapała jak najebany do⁹ pustego basenu chciałem skakać (chyba poza sezonem było). Dostałem karę w srodku nocy i mnie "na nieświadomce" wyruchala w twarz w "kantorku" w nocy.
Fajna dupa była, do tera by mi raj mogła ujeżdżać
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 3238 / 611 / 0
Czemu nawet Kazik śpiewa o nauczycielce angielskiego, wszystkie co się spotyka jakieś takie atrakcyjne, w sumie to nie ma nic wspólnego z dragami, ewentualnie kolega był upalony czy coś ale w klasie technikum jak nauczycielka angielskiego zatrzymała się koło jego ławki chodząc po klasie, na żywca do niej z tekstem że pani idzie gdzie indziej bo się nie można skupić.
A mnie nie wiem co podkusiło że jak mieliśmy napisać coś z zasadami określonej pisowni, ja napisałem o smoking herbs with some buddhist monks.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 921 / 78 / 0
02 stycznia 2025DzoBajden pisze:
Nie wiem w chuj długie. Mnie na takim wyjeździe pani od angola złapała jak najebany do⁹ pustego basenu chciałem skakać (chyba poza sezonem było). Dostałem karę w srodku nocy i mnie "na nieświadomce" wyruchala w twarz w "kantorku" w nocy.
Fajna dupa była, do tera by mi raj mogła ujeżdżać
Czyli na transwestytę trafiłeś kolego?
  • 3037 / 840 / 5
Że co proszę? XD
Nigdy cię laska nie ruchała, zawsze tylko Ty? No offence ale nudne
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1052 / 387 / 0
Swoją drogę niech opowie jak to było "za karę" i "na nieświadomce" bo skoro pamięta, to był świadomy, a żeby mu ryja ujeżdżała to też chyba musiała ogarniać co robi XD i gdzie takie nauczycielki można znaleźć
PS też tak miałem że te od angielskiego najlepsze
  • 3238 / 611 / 0
Jam mam wrażenie że u nas się śmiali jak było to słynne THE PEN-IS ON THE TABLE.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 1062 / 116 / 3
Pamiętam jak byliśmy w LO to raz spotkaliśmy w lesie ubakanego chuj typa który wyskoczył do nas na dzień dobry: "KURWA NIE MACIE MOZE JAKICHS FRYTEK? mowimy EEE nie a on na to "A JAKIS PIEROGOW NIE MACIE?" Nie pamiętam co było dalej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
"Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi". Kieran Culkin o tym, co zrobił koledze

Kieran Culkin w rozmowie z "Guardianem" opowiedział historię sprzed lat, gdy podmienił rekwizytowego jointa na prawdziwego z marihuaną. I patrzył, jak nieświadomy niczego Mark Ruffalo zaciąga się nim na scenie podczas premierowego przedstawienia. "Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi" - przyznał po fakcie Culkin.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.