Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 74 / 5 / 0
są jakieś złote rady, dla biorących grzyby? w sobote będę jadł i nie wiem na co się nastawić. co powinienem robić, a czego nie?
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
kawa wypita przed jedzeniem skutecznie potrafi zmniejszyc albo nawet calkowicie zniwelowac skutki zoladkowe :)

nie nastawiac sie na jakies wyjatkowe fajerwerki, wtedy gdy ich nie bedzie nie bedzie wam zal, a gdy beda bedziecie mile zaskoczeni :D
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 5 / 0
opiekun konieczny?
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
zalezy gdzie je jesz, w jakich okolicznosciach, ja jem glownie na lakach podczas zbierania, bez opiekuja, jest klimat nie da sie ukryc :D
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Zależy gdzie będziesz tripować. Jeśli nie będziesz się przemieszczać, tylko siedzieć przykładowo w domu, można sobie odpuścić opiekuna. Jednak jeśli zamierzasz wędrować po różnych miejscach, szczególnie zabudowanych, to warto mieć ochronę.
  • 382 / 8 / 0
Moim zdaniem przewodnika zawsze lepiej mieć... na wypadek, gdyby się miało zrobić coś głupiego, albo choćby złapać paranoję...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 74 / 5 / 0
myślę nad domem bez żadnych chadzek.;) będę zdawał sobie sprawę co jest halucynacją, a co nie?
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2006 przez przykładowy user, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
W ten sposób możesz sobie ograniczyć ilość doznań. ;-)
  • 74 / 5 / 0
cholera jasna. za dwie godziny mam zamiar zjeść grzyby i się boję jak sam chuj.;) wcześniej tego nie było.
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
przykładowy user pisze:
cholera jasna. za dwie godziny mam zamiar zjeść grzyby i się boję jak sam chuj.;) wcześniej tego nie było.
Strach może spotęgować złe doznania.
Jak juz bierzesz za moment to najlepiej w domu, owszem doznania będą mniejsze jak pisał Nvm, ale na pierwszy raz lepiej nie szaleć :)

Powolutku, najpierw poznaj grzybki, pozwól też aby grzybki poznały Ciebie :rolleyes:

Napisz nam jak było, albo jak jest jeśli będziesz siedział w domu :)
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.