Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 74 / 5 / 0
są jakieś złote rady, dla biorących grzyby? w sobote będę jadł i nie wiem na co się nastawić. co powinienem robić, a czego nie?
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
kawa wypita przed jedzeniem skutecznie potrafi zmniejszyc albo nawet calkowicie zniwelowac skutki zoladkowe :)

nie nastawiac sie na jakies wyjatkowe fajerwerki, wtedy gdy ich nie bedzie nie bedzie wam zal, a gdy beda bedziecie mile zaskoczeni :D
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 5 / 0
opiekun konieczny?
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
zalezy gdzie je jesz, w jakich okolicznosciach, ja jem glownie na lakach podczas zbierania, bez opiekuja, jest klimat nie da sie ukryc :D
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Zależy gdzie będziesz tripować. Jeśli nie będziesz się przemieszczać, tylko siedzieć przykładowo w domu, można sobie odpuścić opiekuna. Jednak jeśli zamierzasz wędrować po różnych miejscach, szczególnie zabudowanych, to warto mieć ochronę.
  • 382 / 8 / 0
Moim zdaniem przewodnika zawsze lepiej mieć... na wypadek, gdyby się miało zrobić coś głupiego, albo choćby złapać paranoję...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 74 / 5 / 0
myślę nad domem bez żadnych chadzek.;) będę zdawał sobie sprawę co jest halucynacją, a co nie?
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2006 przez przykładowy user, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
W ten sposób możesz sobie ograniczyć ilość doznań. ;-)
  • 74 / 5 / 0
cholera jasna. za dwie godziny mam zamiar zjeść grzyby i się boję jak sam chuj.;) wcześniej tego nie było.
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
przykładowy user pisze:
cholera jasna. za dwie godziny mam zamiar zjeść grzyby i się boję jak sam chuj.;) wcześniej tego nie było.
Strach może spotęgować złe doznania.
Jak juz bierzesz za moment to najlepiej w domu, owszem doznania będą mniejsze jak pisał Nvm, ale na pierwszy raz lepiej nie szaleć :)

Powolutku, najpierw poznaj grzybki, pozwól też aby grzybki poznały Ciebie :rolleyes:

Napisz nam jak było, albo jak jest jeśli będziesz siedział w domu :)
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.