Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
Problemem większości użytkowników jak i moim jest przedewszystkim brak kasy (młoda bezrobotna uczennica technikum na kierunku dla piwniczaków)

Drugi problem to mieszkanie na wiosce. Serio, jak ide do apteki to boje sie, że spotkam kogoś znajmowego, albo farmaceutka powie coś mojemu dziadkowi czy mamie, że coś mój "kaszelek" za długo trwa i się zaczną podejrzenia

Oczywiście klasycznie są problemy z zaufaniem do mnie ze strony mojego chłopaka. On wie o moim okazjonalnym przywaleniu kaszlaka i strasznie się martwi, a każda wspominka o wizycie w aptece mam wrażenie, że wzbudza w nim ogromny ból i rozżalenie, że najważniejsza w jego życiu osoba się truje

Ostatnią rzeczą to dość dziwna rzecz, która powinna mnie cieszyć to, to, że nie mam z kim brać i opisywać sobie na bieżąco co się z nami dzieje. Chciałabym usiąść z kims kto też bierze, wziąc takie same dawki lub ktoś z nas mógłby wziąć mnejszą dawkę, a druga osoba większą i fazować sobie razem. Oczywiście jak zaproponowałam mojemu chłopakowi deksa, odmówił. Dobrze, że to zrobił, ćpanie jest paskudne, ale ja nadal to robie raz na jakiś czas, bo potrzebuje tego stanu odcięcia się od świata

Pozdro z fartem ćpunki <3
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 1026 / 384 / 0
Dziecko, Ty ćpunem to dopiero będziesz, jak tak dalej pójdzie, a swoją głupotę widoczną w tak wielu miejscach w tym jednym poście będziesz ze łzami wspominać przez lata. Ogarnij się, bo jak już chłop będzie miał dość i Cię zostawi dasz sobie pretekst do częstszego ćpania i się wjebiesz na lata. Wielu nas z tego forum zaczynała z taką naiwnością i też nie chcieliśmy słuchać doświadczonych będąc na Twoim etapie.
  • 2362 / 480 / 0
Spokojnie, po tym wpisie zapewne wielu zgłosiło się do niej już na zastępcę za nudziarza nie-ćpuna %-D
A tak poważnie to naprawdę się dziewczyno zastanów.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze:
Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.