Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
Przyszło, że umorzone przed wszczęciem postępowania.
  • 625 / 181 / 2
@CiuciuWarrior no to prezent na święta - brak stresu związanego z problemami prawnymi heh, nic dziwnego, że umorzone.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 50 / 6 / 0
22 grudnia 2024CiuciuWarrior pisze:
Przyszło, że umorzone przed wszczęciem postępowania.
Chcialem Ci napisac ,ze 0.66 moze nie starczyc do ekspertyzy. Widzisz jakiego masz farta ;) Merry Christmas
  • 87 / 19 / 0
Witam, mam takie pytanie czy policjant może informować pracodawcę o znalezieniu narkotyków? Poza miejscem pracy ? Dodatkowo zostały one zniszczone i dostałem mandat. Ale powiedział że podjedzie do pracodawcy i pogada z nim bo zna go. Czy może mówić co znalazł w mieszkaniu/samochodzie? Obowiązuje ich też jakas tajemnica zawodowa?
  • 161 / 44 / 0
Jak sie znaja to i tak sie dowie, druga sprawa, jak ci poszedl na reke z mandatem tylko, to bym sie nie szarpal. A jak chcesz miec jakis lewar to masz przeciez zniszczenie dowodow.
  • 87 / 19 / 0
Jutro będę w pracy to się dowiem, jeśli będzie chciał mnie zwolnić to już wiem że rozmawiali . Interesuje mnie kwestia tajemnicy zawodowej, czy policję obowiązuje . No bo dajmy na to policja da Ci mandat za coś i prywatnie pies rozgada to a Ty potem będziesz w pewnym społeczeństwie wykluczony stracisz pracę i kilka ważnych kontaktów , większość znajomych nie będzie z Tobą rozmawiała . Zastanawiam się czy nie włączyć dyktafonu jak jutro pójdę . Miałbym wtedy haka. Tym bardziej że jest RODO i są to tematy wykluczające w moim zawodzie, mógłbym np popełnić samobójstwo przez to że pies wygada to swoim znajomym
  • 161 / 44 / 0
Obowiazuje, ale moze byc uchylona, w przypadku gdy w przeciwnym razie nastapilo by zagrozenie zycia lub zdrowia - i pod to da sie te sytuacje podciagnac.

Jak nie miales wczesniej ewidentnych przypalow w robocie to w razie czego probuj sie najpierw dogadac, bo troche ryzykujesz tym planem imo. dowody mozna zniszczyc, ale podrzucic tez mozna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.