Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 98 / 6 / 0
Dzięki za odpowiedz, z tą szkodliwością coś gdzieś przeczytałem ale pewnie była to bzdura, pytałem o bupropion bo tylko to obecnie mam, nos oszczędzam bo ryje mi to jak nic innego, a rożnych specyfików próbowałem. Oczywiście spróbowałem by zabić swą ciekawość i tak jak piszesz chemiczny nieprzyjemny dym, zaciągnąłem tylko kilka razy ale nic nie poczułem jeżeli chodzi o fazę. Dodam, że zwaporyzowałem może 50mg i dałem sobie spokój.
  • 153 / 43 / 0
24 grudnia 2024DobryWujas pisze:

W ogóle coś sprawdziłeś? Czy związek nie topi się z rozkładem? Dlaczego ten jak jest fchuj wiele lepszych do palenia i na papierze i w efekcie końcowym.
a jakby dobrac cos i zrobic mieszanine eutektyczna?
  • 412 / 78 / 0
@freezin9moon

Masz jakiś pomysł?

@pekaes

Ja się nigdy nie brałem za wapo bupropionu, bo próbowałem donosowo. Jest wyjątkowo żrący. Inny rodzaj bólu niż np 3-CMC, bo tamto kojarzy mi się głównie z działaniem drażniącym. Autor określił to idealnie. Jest kaustyczny. Nie polecam, a wręcz odradzam waporyzację tego związku, podobnie podawanie iv. Tym bardziej, że niektóre związki tam gdzie zaczynają się topić to od razu się rozkładają. Można powiedzieć, że nie istnieją w innym stanie skupienia jak stały. Nie sprawdzałem buprio, możesz to sprawdzić z łatwością na wiki. Ale mogłeś się nawdychać na prawdę niezdrowych substancji. Jak już to kombinowanie z freebase.
  • 153 / 43 / 0
z czym konkretnie to pozenic to nie, zreszta i tak by wpierw nalezalo konwersje do freebase zrobic.

ale ze to w sumie taki "medyczny metkat" to mogloby byc ciekawe.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.