Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zmienilem tez profil na male dawki typu 2-2.5g ktore kiedys wydawaly mi sie niesatysfakcjonujace . Jak mam ochote na mocniejsze doznania , dopalam odrobinke
Pewnie kwestia koncentracji psylocybiny akurat w tej porcji byla niska ale ktoz by to mogl zgadnac . Juz tak nieraz bylo , ze 3g wystrzelilo mnie jak conajmniej 4 albo 2 niczym mocne 3 i vice-versa ...
Cienka jest granica miedzy lekkim lotem a niedosytem moze veteran @Mario Escobar mi cos podpowie ?
Właśnie między innymi dlatego nie schodzę poniżej 5g ostatnimi czasy: jak materiał będzie słabszy niż średnia krajowa, to i tak będzie bardzo dobrze, zaś jeżeli będzie moc, to cóż - żegnaj ego, do zobaczenia za kilka godzin haha.
Prawdą jest jednak, że krzywych jazd nie miewam, nawet jak jest to poziom niszczyciela światów, to moje pełne zaufanie do grzybów nie dopuszcza myśli, że cokolwiek mi grozi. Wierzcie lub nie, na ostatni tripie robiło się nieciekawie, tak jakby Grzyby sobie stroiły ze mnie żarty. Na głos wypowiedziałem: też jestem równy bogom! Wszystko nagle ustało, jakbym wręcz przywołał ich do porządku. Nie ma takiego bicia, nawet wobec istot astralnych można być asertywnym ;)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.