NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
Lubię dopaminergiki. Ale bardziej leży mi amfetamina czy alfa. To nie jest żadna zazdrość już nie przesadzaj. Chcę MPH to idę i kupuję. Przede wszystkim jestem opiatowcem/opiowrakiem zwij mnie jak chcesz. Przedwczoraj byłem u lekarza się zdiagnozować bo miałem chore zatoki. Wiesz dlaczego poszedłem? Bo nie jestem lekarzem i nie mam prawa nikogo diagnozować. Podobnie jest z samym sobą. Daleko nie zajedziesz diagnozując sam siebie. Jedyne do czego się ograniczam w rozmowach z lekarzami to propozycje leczenia.
Dokładnie tak. Nie masz diagnozy lekarskiej, nie masz choroby. Nawet jak się dobrze znasz, jesteś pasjonatem, możesz nawet mieć większą wiedzę od przeciętnego lekarza. Od diagnozowania jest lekarz.
Samodiagnozowanie często prowadzi do błędnych założeń, natomiast to co Ty wypisujesz to jest absurd. Mogę być chorym i nie mieć diagnozy, tak samo jak mogę mieć diagnozę w rzeczywistości nie będąc chorym.
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
Porównujesz poważną chorobę jaką jest ADHD do bólu głowy? Niezłe jajca. Najlepiej samozdiagnozowane ADHD leczyć amfetaminą. Bo adderall. To ja też chyba mam.
Napisałem, że mój pierwszy post był zbędny, bo nikomu w niczym nie pomógł.
dzisiajDobryWujas pisze: Ostatnio wkurwiony jestem
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
dzisiajsem pisze: nie słuchaj żadnego merxa. masz akatyzje od któregoś z leków.idż do psychiatry i powiedz mu co Ci jest.Jak to nie masz kontaktu? jak nie zarejestrujesz sie do tego to idź do jakiegoś innego.
w którym to właśnie zasugerowałem głównie udanie się do specjalisty? XD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
proszę przestańcie się kłócić, bo ostatnio poziom tego forum jest taki, że czuję się jakbym wchodził na forum fanclub wpieprzania 1g pregaby dziennie, a nie forum które przestrzega przed niektórymi mixami i promuje harm reduction.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające
Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.