scalono @V44
Proszę załączyć
Czy dodanie mianseryny pomoże na zaburzenia seksualne równie dobrze jak mitrazepina ? (mianseryna dużo tańsza)
scalono - lady
Proszę o scalenie
Dzisiaj byłem na dłuższym wypadzie w mieście, jednak lęki dalej są, taki dziwny strach przed ludźmi i spore poddenerwowanie, może potrzeba więcej czasu dać tej wenli
Mały plus taki że dalej libido bardzo wysokie
Zauważyłem również że zacząłem obgryzać skórki wewnątrz ust, tzn wewnętrzną stronę policzków, może faktycznie ta noradrenalina nie jest dla mnie, psychiatra na NFZ, nawet nie mam jak się skonsultować, echh co zrobić? Dalej brać?
przemyśl proszę co chcesz napisać bo nie będziemy tworzyć ścian tekstu i 10 razy scalać. i używaj opcji edytuj. -lady
11 grudnia 2024piotr3339 pisze: Biorę wenle 75 jakoś 2 tygodnie, lęki mniejsze, śpię dobrze, nie wiem czy dzięki niej czy przez to że nie pije. Kusi mnie bardzo Duloksetyna, jak myślicie, trzymać się tej wenli którą mam nawet na zniżkę czy pomyśleć o przejściu na Duloksetyne ?Wydaje mi się że mój psychiatra bardzo boi się tej noradrenaliny którą daje duloksetyna i wyższe dawki wenli
scalono @V44
Proszę załączyć
Czy dodanie mianseryny pomoże na zaburzenia seksualne równie dobrze jak mitrazepina ? (mianseryna dużo tańsza)
scalono - lady
Proszę o scalenie
Dzisiaj byłem na dłuższym wypadzie w mieście, jednak lęki dalej są, taki dziwny strach przed ludźmi i spore poddenerwowanie, może potrzeba więcej czasu dać tej wenli
Mały plus taki że dalej libido bardzo wysokie
Zauważyłem również że zacząłem obgryzać skórki wewnątrz ust, tzn wewnętrzną stronę policzków, może faktycznie ta noradrenalina nie jest dla mnie, psychiatra na NFZ, nawet nie mam jak się skonsultować, echh co zrobić? Dalej brać?
przemyśl proszę co chcesz napisać bo nie będziemy tworzyć ścian tekstu i 10 razy scalać. i używaj opcji edytuj. -lady
Co do libido - grasz w rosyjską ruletkę jak każdy kto bierze te leki.
Jakieś 10% osób niestety w nią przegra.
Skalkuluj sobie czy chcesz ryzykować.
Przez lata brałem tylko jeden lek, niestety wszystkie się zużyły. Fluwoksamina i duloksetyna solo były świetne, ale niestety do czasu, dlatego teraz jadę na combo różnych leków. A co do wenlafaksyny to zawsze chciałem przekonać się jak zadziała na mnie max dawka, brałem ją kilka razy w ciągu tych dwudziestu lat w zakresie 150-375 mg. Te 450 mg dzisiaj nie pobudziło mnie tak jak się spodziewałem ale jest pewne ożywienie, jeśli ten stan się utrzyma to będę zadowolony.
Twoje branie leków nawet ciężko nazwać leczeniem, bardziej jakimiś dziwnymi eksperymentami.
Nie biarac już ich ponad rok nadal nie czuję się sobą. Nie odczuwam lęku, mam jakby zamrożone ciało. Myślę że zablokowało mi po prostu receptory.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.