Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
A tak ogólnie, to albo ja mam talent gadania z lekarzami, albo wy macie talent do nie-dostawania benzo
Jak jeszcze miałem 17 lat to bez problemu dostawałem od rodzinnego rolki, lorki, esta, od jednej psychiatry zomireny i afobamy, od drugiej psychiatry klonazepam 2mg, a dzisiaj jeszcze dostałem midazolam od rodzinnego po prostu pytając czy mi przepisze. Co ciekawe, klonazepam dostaje na lęki. Z tego powodu, że ta psychiatra leczyła w UK a tam klony stosują na stany lękowe/ataki paniki, nasennie, uspokajająco itp, nie to co w polsce, że tylko na padaczke i schodzenie z alkoholu.
W ogóle, w wielu krajach klony stosują tak jak u nas relanium. Muszę przyznać, że Polska (niestety, dla niektórych :p) jednak jest bardziej zaznajomiona z tematem niż USA, UK itp. u nas uważa się, że klony mają zbyt duży potencjał rekreacyjny żeby stosować go na takie zaburzenia psychiczne.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Snoop Dogg zapalił jointa z robotem AI wartym 24,000 $
Kiedy legenda hip-hopu, Snoop Dogg, spotyka sztuczną inteligencję, możemy być pewni, że wyniknie z tego coś niezwykłego. Na ostatnim maratonowym streamie „Mafiathon 2” popularnego Twitchowego streamera Kai Cenata doszło do nietypowego zdarzenia – Snopp Dogg postanowił zapalić jointa z robotem AI.
"Biały osad" na kostiumie krowy. 31-latek złapany na próbie "kreatywnego przemytu"
Amerykańskie władze informują o zatrzymaniu na lotnisku w Los Angeles mężczyzny, który chciał wnieść na pokład samolotu bagaż z metamfetaminą. "Biały osad" znajdował się między innymi na kostiumie krowy, ale też na nasączonych roztworem biustonoszach i skarpetkach. - Dilerzy nieustannie wymyślają kreatywne sposoby przemytu niebezpiecznych narkotyków - mówi prokurator Martin Estrada.
Niemiecka Izba Lekarska wezwała władze kraju do ponownej delegalizacji marihuany
Niemiecka Izba Lekarska wezwała władze kraju do ponownej delegalizacji marihuany. Według lekarzy skutki decyzji legalizującej ten środek narkotyczny są bardzo szkodliwe.