Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / 16 / 0
Ja raz w życiu byłem świadkiem sytuacji w której trójka znajomych mi narkusów pozakładali sobie po wenflonie żeby wygodniej b-k ładować w instalację...
Ale co się dziwić, jak w ciągu któryś z kolei już miesiąc byli to taki wenflon dla nich był jak wybawienie, oni po założeniu tego wenflonu to poczuli się jakby złapali pana Boga za nogi %-D Ja wtedy spasowałem bo nie ufałem kolesiowi który zakładał im te kaniule %-D
Każdy kto przeżył takie ciągi ten wie jak to wygląda, żyły są pochowane od tych żrących beta-ketonów i brak sensownego miejsca na iniekcję - a to zrosty, a to zapadnięta żyła, jeszcze inna nieczynna (tak, łatwo zepsuć sobie okablowanie...), wtedy taki wenflon wydaje się najlepszym możliwym rozwiązaniem %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
"Biały osad" na kostiumie krowy. 31-latek złapany na próbie "kreatywnego przemytu"

Amerykańskie władze informują o zatrzymaniu na lotnisku w Los Angeles mężczyzny, który chciał wnieść na pokład samolotu bagaż z metamfetaminą. "Biały osad" znajdował się między innymi na kostiumie krowy, ale też na nasączonych roztworem biustonoszach i skarpetkach. - Dilerzy nieustannie wymyślają kreatywne sposoby przemytu niebezpiecznych narkotyków - mówi prokurator Martin Estrada.

Polka z programu Netfliksa zatrzymana za przemyt narkotyków

27-letnia Olga B., gwiazda 3. edycji reality show Netfliksa pt. „Too Hot to Handle”, została zatrzymana podczas próby przemytu narkotyków.

Nowa Zelandia: Marihuana ogranicza spożycie alkoholu oraz innych używek

Jak marihuana wpływa na nawyki konsumentów Nowej Zelandii w kwestii spożywania alkoholu i innych substancji? Odkryj wyniki badań i zmiany społeczne.