Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Ale co się dziwić, jak w ciągu któryś z kolei już miesiąc byli to taki wenflon dla nich był jak wybawienie, oni po założeniu tego wenflonu to poczuli się jakby złapali pana Boga za nogi Ja wtedy spasowałem bo nie ufałem kolesiowi który zakładał im te kaniule
Każdy kto przeżył takie ciągi ten wie jak to wygląda, żyły są pochowane od tych żrących beta-ketonów i brak sensownego miejsca na iniekcję - a to zrosty, a to zapadnięta żyła, jeszcze inna nieczynna (tak, łatwo zepsuć sobie okablowanie...), wtedy taki wenflon wydaje się najlepszym możliwym rozwiązaniem
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
"Biały osad" na kostiumie krowy. 31-latek złapany na próbie "kreatywnego przemytu"
Amerykańskie władze informują o zatrzymaniu na lotnisku w Los Angeles mężczyzny, który chciał wnieść na pokład samolotu bagaż z metamfetaminą. "Biały osad" znajdował się między innymi na kostiumie krowy, ale też na nasączonych roztworem biustonoszach i skarpetkach. - Dilerzy nieustannie wymyślają kreatywne sposoby przemytu niebezpiecznych narkotyków - mówi prokurator Martin Estrada.
Polka z programu Netfliksa zatrzymana za przemyt narkotyków
27-letnia Olga B., gwiazda 3. edycji reality show Netfliksa pt. „Too Hot to Handle”, została zatrzymana podczas próby przemytu narkotyków.
Nowa Zelandia: Marihuana ogranicza spożycie alkoholu oraz innych używek
Jak marihuana wpływa na nawyki konsumentów Nowej Zelandii w kwestii spożywania alkoholu i innych substancji? Odkryj wyniki badań i zmiany społeczne.